Elimi Bırakma Mert Ölecek mi? Yiğit Kaan Diziden Ayrılacak mi?


Güncelleme: 2 Ağustos 2018 : 10:40
2

Elimi bırakma pazar akşamlarına damga vurmaya başaran Nadide diziler arasına girmeyi başardı. TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 2018’in yeni sezon dizilerinden izlenme oranınin yüksekliği ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin 2. Bölümünde elimi bırakma çocuk oyuncu ölecek mi merak konusu oldu. Elimi bırakma Mert Yiğit Kaan diziden ayrılacak mı başka bir diziye mi geçti ayrıntılar aşağıda.

Azra evin geçimine destek olmak için Nazmi abisinin pilav arabası olarak gece pilav satmaya çıkmıştı. Nazmi abisi ise Mert’i cips ve Çikolata almaya bakkala gönderdi. Otizmli Mert bakkala giderken duyduğu yüksek seslerden irkilerek farklı yollara girdi. Daha sonra bir telefoncuya girip işaretlerle telefon etmesi gerektiğini söyledi. Telefon ettiği kişi ise annesiydi.

Annesi Merti ablasına götürmek için yola koyulmuştu ki yolda ağlama krizine girerek annesinin direksiyon hakimiyetini bozdu. Yoldan çıkan araba bir ağaca çarparak kullanılamaz hale geldi. Mert ise burada ağır yaralandı yada öldü ne olduğunu bilmeden Mert’i oracıkta bırakıp polisleri arayan anne merti kaderi ile baş başa bıraktı.

Her yeri arayan Azra ve çevresindekiler bir türlü Mert ulaşamadı. Polis ekiplerine haber veren Cenk ise bir haber alabilmek için çırpındı.

[kirmizitext]Elimi Bırakma 5 Ağustos Neler Olacak? 2.Bölüm Özeti için tıklayınız[/kirmizitext]

Ertesi gün Mert’i bıraktığı yere giden Kumru yani Mert’in annesi Mert orada göremedi Mert’i birimi aldı oradan yoksa Mert kalktı kendi karanlığına doğru yürümeye mi başladı.

Mert öldü mü ölecek mi sorusuna Gelecek olursak Dizinin 2. Bölümünde ölmeyecek diye düşünüp sadece ağır yaralandığını ve onu bulan kişinin yaralarına derman olacağını söyleyebiliriz.

[mavitext]Elimi Bırakma Dizisi Yeni Sezonda Devam Etsin Final Yapmasın İstiyorsan Sende Oy Ver[/mavitext]

 

Comments are closed.