Elimin Lezzeti Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Detaylar


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 11:19
1

Lifetime ekranlarında yep yeni bir program seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Deniz Akkaya’nın sunumu ile ekranlara gelecek olan program dünyaca ünlü Blind Test’in Türkiye’ye uyarlanmış hali. Blind Test (Elimin Lezzeti) dünyad bir çok ülkede yüksek tempoda eğlenceli bir seyir keyfi sunuyor. Aynı program Lifetime ekranlarında Deniz Akkaya’nın sunumu ile ekranlara gelecek.

Tüm Dünyada pek çok ülkede yayınlanan ve oldukça izleyici kitlesine sahip olan Elimin Lezzeti, Türkiye’de daha renkli bir şekilde Deniz Akkaya’nın sunumu ile ekranlara gelecek. Tabi programın yeni olması nedeni ile nasıl başvuru yapılacağı ve başvuru koşulları ile ilgili bilgiler kısıtlı. Sizler için konuyu araştırdık.

Öncelikle lifetime’ın resmi internet sitesinden başvuru doldurmasın gerekli. Bunun içinde önce bir google hesabınızın olması gerekiyor. Eğer google ile giriş yapmadığınız takdirde başvuru yapmanız olası değil. Önce chrome taracıyınızdan google hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra lifetime’ın resmi internet sitesinden Programlar kısmından Elimin Lezzeti isimli program tıklıyorsunuz.

Orada Elimin Lezzeti programı altında başvuru formu yazan yerden oluşan formu doldurduktan sonra başvuruyu gönder dedikten sonra başvurunuz yapım ekibine ve kanala iletiliyor. Gerekli kontroller ve uygunluk kriterleri incelendikten sonra eğer her hangi bir sorun yoksa program ekibi size telefonla ulaşıyorlar. Konu ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu yazımız altında yorum yaparak bizlere iletebilirsiniz. Sorunlarınız incelendikten sonra ekibimiz tarafından cevaplanacaktır.

1 YORUM

  1. Birkaç sorum olacak tabi mesela uzak şehirden gelenler nerde kalacaklar yarışma esnasında gelen malzeme biz tarafındanmı yoksa program tarafındanmı karşılanacak yarışma için hamgi ülkeye gidiceğiz ve gittiğimiz de sizler tarafındanmı alınıcaz yoksa bizmi geleceğiz kısacası neleri karşılicaksınız neleri karşışamicaksınız bunları bilmek isterim

Comments are closed.