Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan Emre Dorman Kimdir?


Güncelleme: 16 Mayıs 2018 : 12:43
1

Ramazan ayının gelmiş olmasıyla ekranlarda yerini alan Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan tv8 de sizlerle olacak. Hasretle, özlemle, beklenilen ramazan ayına yine yeniden kavuşmanın verdiği mutlulukla sizlerle her perşembe Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan programı ile 00.15 da sizlerle olacak.

11 ayın sultanı ramazan ayının merhameti iyiliği, paylaşmayı ve daha nice güzellikleri içinde taşıyan bu ayı her perşembe Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazanda izleyebilirsiniz.
Ramazan ayı boyunca her perşembe Emre Dorman sunacağı Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan programı farklı konu ile gönülleri rahatlatacak, bilinmeyenleri,eksik bilinenleri tamamlayacak. Peki Emre Dorman Kimdir?

Emre Dorman Acıbadem Üniversitesi öğretim üyesidir. Yardımcı Doç.Dr. Emre Dorman Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temal İslam Bilimleri Kelam Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. 2014. 2009 yılında da doktora tezini tamamlayan Emre Dorman Acıbadem Üniversitesinde ve Bahçeşehir Üniversitesinde Felsefe grubu derslerine girmektedir.

Ramazan ayı boyunca insanların arayış içine girdikleri bir çok konu oluyor. Bunlara açıklık getirip farklı konuklarla gecelerimizi değerlendirmemize vesile olan Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan ayı boyunca Tv8 de izleyebilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.