Erhan Ertürk Hangi Kanalla Anlaştı? NTV’den Sonra Hangi Kanalda?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 18:55
0

NTV Haberde uzun yıllar çalışan Erhan Ertürk kanalla yollarını ayırmıştır. Erhan Ertürk neden NTV Haber’den ayrıldı sorusunun cevabını daha önce sitemizde sizlerle paylaşmıştır. Peki Erhan Ertürk Ntv’den sonra hangi kanalla anlaştı?

İstifa ederek Ntv’den ayrılan Erhan Ertürk bu kararı ile kulislerde deprem etkisi yapmıştı.Ünlü spikerin hangi kanalla anlaşacağı ise merak ediliyordu. Erhan Ertük CNN Türk, NTV, Habertürk ve A Haber’e rakip olmaya hazırlanan TR24 ile anlaştığı bilgisi kulislere düştü.

Gelen bilgilere göre ünlü sunucu, TR24’ün genel yayın yönetmeni Suat Toktaş ile geçtiğimiz gün bir görüşme yaptı. Görüşme sonucunda tarafların el sıkıştığı haberi de çok geçmeden bizlere ulaştı. TR24 böylece ekran rekabetinden ilk transferini de gerçekleştirmiş oldu.

Erhan Ertürk Kimdir?

2003 yılından beri Ntv’de çalışan Erhan Ertürk, ilk ekran deneyimini Alı Kırca’nın yanında yaşadı. Daha sonra editörlük ve muhabirlik yapan Erhan Ertürk Star Haber Merkezinde çalışmıştır. En 2003’ten beri Ntv’de çalışan Erhan buradan kendi isteği ile ayrılmış ve şuanda TR24 ile anlaşmıştır.