Erkan Petekkaya 2018-2019 Yeni Sezon Hangi Dizide ve Kanalda Oynayacak?


Güncelleme: 10 Temmuz 2018 : 15:44
0

Ekranların arananan yüzü Erkan Petekkaya yeni sezonda (2018-2019) kanalını ve dizisini buldu gibi. Erkan Petakkaya yeni sezonda yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönecek. Daha önceden çalıştığı yapım şirketi Gold Film ile anlaşan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz sezon reytinglerde çakılan Kayıtdışı dizisinden sonra şeytanın bacağını kırmaya çalışacak. Peki Erkan Petekkaya’nın kanalı ve dizisi belli oldu mu?

1970 doğumlu Erkan Petekkaya, daha önce oynadığı ve büyük başarı yakaladığı Dila Hanım dizisinin yapımcısı Gold Film ile el sıkıştı. 2018 2019 sezonunda ses getirecek bir yapım ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan yapım şirketi sahibi Faruk Turgut konu ile ilgili “Geçmişte yaptıklarımızdan daha iyisini yapmak için yola çıkıyoruz.” Dedi.

Erkan Petekkaya’nın anlaştığı kanal Show Tv olurken dizisi henüz netleşmedi. Netleşmedi dedik çünkü ünlü oyuncunun birkaç dizi ile ismi geçti. İsminin geçtiği her iki projede yeni olan oyuncunun hangisinde karar kılacağı netlik kazanmadı. Aslında bu iki dizi dışında farklı bir proje ile de karşımıza çıkabilir. İsterseniz sizlere Erkan Petekkaya’nın isminin geçtiği diziler hakkında bilgi verelim.

Erkan Petekkaya 2018-2019 Sezon Hangi Dizide

Bu dizilerden birisi The Fixer dizisi. The Fixer, yurt dışında da oynayan yabancı bir dizinin Türkiye uyarlaması şeklinde karşımıza çıkacakmış. Yurt dışında 2 sezon oynamış ve 2009 yılında final yapmıştır. Konusu kısaca şöyledir; Eski özel kuvvet askeri John, devlet için çalışması karşılığında hapishaneden çıkartılır. John’dan devlet için bazı suikastler yapması istenir. Belli bir süre devletin verdiği işleri yapan John daha sonra işlerdeki bazı olağan dışılıklar nedeni ile işi bırakmak ister. Ancak bu isteyeceği son şey olacaktır. The Fixer dizisi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylı bilgileri sitemizden okuyabilirsiniz.

Erkan Petekkaya’nın isminin geçtiği bir diğer dizi ise Mevlana’dır. Mevlana dizisi sadece 7 bölüm çekilecek. Dizinin çekimleri ilk önce Konya’da başlayacak. Mevlana’nın hayatının anlatılacağı dizi için Erkan Petekaya’ya teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında. Bakalım başarılı oyuncu Erkan Petekkaya hangi dizi ile el sıkışacak. Dizi mi yoksa sinema filmi ile mi karşımıza çıkacak.