Erkenci Kuş 17 Temmuz 4. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 9 Temmuz 2018 : 20:13
0

2018 romantik komedi yaz dizisi Erkenci Kuş 4. Bölüm Fragmanı yayınlanması ile izlenme rekoru kırdı. Albatros ve Sanem arasındaki ilişkinin kritik noktasında Erkenci Kuş 17 temmuz özeti diziyi kaçıranlar için bulunmaz konu haline geldi. Herkesin merak ettiği sır Erkenci Kuş 17 temmuz fragmanı videosunda saklı.

Erkenci Kuş 4. Bölüm 17 temmuz Fragmanı özeti

Bu yazın en çok izlenen dizisi Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin ilk bölümünde işe yeni başlayan Sanem’in şirkette kaybolması ile başladı. Şirketin kutlama gününde odaları karıştıran Sanem, girdiği kapıda karşısına çıkan Can’ı öptü ancak ilk üç bölümde Albatros adını verdiği erkeği bulamaz iken Erkenci Kuş 4. Bölüm Fragmanı izle artık son noktayı koydu. Sanem Albatros’un kim olduğunu öğrendi. Can Sanem’i öptüğünü biliyordu ancak Albatros olmak hoşuna gidiyor kimliğini belirlemeden önce Sanem’in onu tercih etmesi için planlar yapıyordu. Planların işe yarayıp yaramadığını ise Erkenci Kuş 4. bölüm fragmanı ile son bulduğunu gördük.

Erkenci Kuş 4. Bölüm Fragmanı

Dizinin yaz ayında yayınlanması her bölümünü izleme fırsatından yoksun bırakıyor. Eğer izleme fırsatınız olmadı ve 4. bölümü kaçırdı iseniz üzülmeyin. Star Tv’nin sunduğu Erkenci Kuş 17 temmuz özeti bölümün tamamını izleyemeyenler için derlendi. Sanem Albatros’un Can olduğunu öğrendi. Ancak Polen ile sevgili olan Can biliyor muydu? Sanem’in aşık olduğu kişi Can mıydı? Erkenci Kuş 4. bölüm özeti izlediğimizde artık dizinin sırrı ortaya çıkıyor. Bundan sonra Sanem ile Can’ın ilişkisini ve bunlara Polen’in ne yanıt vereceğini göreceğiz.

Erkenci Kuş 17 Temmuz Özeti

İlk üç bölümden sonra gözler Erkenci Kuş 17 temmuz fragmanı için gün saymaya başladı. Star Tv’nin onay vermesi ile sitemizde yayınlanan video her şeyi bizlere özetledi. Aslında Erkenci Kuş 17 temmuz bölümü fragmanı için geç bile kaldı. Merak ettiğimiz bölümde neler oldu. Sanem artık öğrendiği Albatros yani Can’a karşı nasıl tavır sergileyecek. Gerçekten Can olduğunu öğrendiğinde Albatros’a olan aşkı ve şehveti devam edecek mi ancak Polen ? Buna rağmen mi Sanem dedirtiyor.

Erkenci Kuş 17 temmuz fragmanı

İş bu sonucunda Erkenci Kuş 4. bölüm fragmanı yayınlanması ile videoya gelen yorumlar çok önemliydi. İzleme fırsatı bulamayanlar ve zaman ayıramayanlar için Erkenci Kuş 17 temmuz özeti yayınladığımız sitemize sizde yorum yaparak okurlara bilgi iletebilirsiniz. Sizin için eklediğimiz Erkenci Kuş 17 temmuz fragmanı hazırdır. Buyurun hep beraber izleyelim bakalım neler olmuş.

Erkenci Kuş 4. Bölüm Fragmanı ve özeti