Erkenci Kuş 5. Yeni Bölüm Fragmanında Can Aileyi Fethediyor!


Güncelleme: 18 Temmuz 2018 : 13:36
0

Erkenci Kuş dizisinin 5. Bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı. Can Sanem’in ailesi ile tanışıyor. Can yaşadığı hatıraları Sanem’in annesi ve babasına anlatırken onları etkisi altına alması Sanem tarafından ilgi ile izleniyor. İşte Erkenci Kuş 5. Bölüm fragmanı ve özeti.

2018 Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş yaza damga vuran yapımlardan oldu. En çok izlenen yapımlardan olan dizide Can ve Sanem’in komik romantik anları ekranlara gelirken bir yandan da aşkın imkansız yönü de izleyiciye yansıtılıyor.

Can ve Sanem arasında henüz tarif edilmemiş bir aşk vardır. Bu aşk hem Sanem hem de Can tarafından hissedilse de henüz dile gelmemiştir. Can, Sanem’i kıskanmaktadır. Sanem ise ilk bölümde öpüştüğü o prensini arasa da kalbi yavaş yavaş Can’a kaymaktadır. Can Sanem ile bir çok organizasyona katılır.

Erkenci Kuş yeni 5. bölümde ise Can Sanem’i almaya eve gider. Kapıda beklemek yerine eve girer. Sanem’in anne ve babası ile mutfakta koyu bir muhabbete koyulur. Bunu gören Sanem kısa süreli bir şok yaşar. Erkenci Kuş 4. bölümde neler yaşanmıştı, kısaca hatırlayalım.

Erkenci Kuş 5. Bölümden İlk Sahneler

Can, Sanem’in kendisini kıskandığını anlamıştır ve artık kaçmak yok diyerek yeşil ışık yakar. Daha sonra ortak bir işe koyulurlar. Beraber fotoğraf çekimine giden ikilimiz komik sahneler ve diyaloglar eşliğinde bir firma için çekim yaparlar. Sanem bu çekimlerde model olmuştur ve çevresindekilerin de dikkatini çekmiştir. Bu sefer kıskanan taraf Can olmuştur.

Erkenci Kuş 5. Bölüm Fragmanı