Erkenci Kuş 7 Ağustos 7. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 09:24
0

Erkenci Kuş dizisinin 6. Bölümünde Sanem Emre’nin bu zamana kadar kendisini kandırdığını anlamış ve her şeyi Can’a anlatmak için harekete geçmiştir. Sanem, Can’a her şeyi anlatacak mı? Yoksa içerisinde kendisi de olduğu için bu sırrı saklamaya devam mı edecek. Erkenci Kuş 7. Bölüm fragman ve özeti.

Erkenci Kuş dizisinin geçtiğimiz haftaki 6. Bölümünde neler yaşandı. Sanem ve Osman’ı nişanlı zanneden Zebercet, bir anda kendinden geçer. O sırada da Sanem’in kadın derneği için çekilen resimleri bilbordlarda boy göstermeye başlamıştır. Zebercet ise bunu tam anlamıyla yanlış anlar. Olay ev ahalisine kadar sıçramıştır.

Zebercet bu resimleri Osman’ın Sanem için sattığını düşünür ve bir anda tüm bilbordlara savaş açar. Tüm resimleri yırtmaya başlar. Tabi diğer taraftan bu resimler Can ve Sanem’in sessiz aşklarının bir nevi ürünü olmuştur. Diğer taraftan Sanem ne olursa olsun hislerini Can’a anlatmaya karar vermiştir.

Kampta Aylin, kurduğu sinsi plan ile Can’ın fotoğrafçılık kariyerini riske sokmuştur. Bu adım çok önemli gelişmeleri de beraberinde getirmiştir. Can o fotoğrafları kimin çaldığını öğrenmek için harekete geçmiştir. Sanem ise o fotoları sadece Emre’nin gördüğünü bilmektedir. Emre’nin gerçek yüzünü öğrenen Sanem Can’a her şeyi anlatmak için harekete geçmiştir.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizi Kıyafetleri Markaları Fiyatları Ne Nereden Alındı için tıklayınız[/kirmizitext]

Erkenci Kuş 7. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir