Erkenci Kuş Cey Cey Kim? Anıl Çelik Sevgilisi Kim Sosyal Medya Hesabı


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 10:31
0

Erkenci Kuş dizisi için heyecanlı bekleyiş adım adım sona eriyor. Daha önce Siyah İnci, Sevdanın Bahçesi ve Rüya gibi başarılı dizilerin ardından Erkenci Kuş için kolları sıvayan Gold Film hazırlıklarını bitirmek üzere. Oyuncuları gizlilik içnde seçilen Erkenci Kuş’un açığa çıkan oyuncularından Cey Cey kim? Erkenci Kuş Cey Cey gerçek adı ne ? Oynadığı diziler nelerdir gibi merakla beklenen gerçekler haberimizde.

Erkenci Kuş Cey Cey Kim? Gerçek Adı Ne?

Ayşe Kutlu’nun kaleminden çıkan yeni sezonun iddialı dizisi Erkenci Kuş Cey Cey ‘in gerçek adı Anıl Çeliktir. 1988 de dünyaya gelen oyuncu oğlak burcundandır. Oyunculuğa merak salan oyuncu kısa sürede kendine yer edinmeyi başarmıltır. Eğitimini de Beykent Üniversitesinde oyunculuk üzerine almıştır.

[kirmizitext][/kirmizitext]Erkenci Kuş Zebercet Kim? Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler? <<< ayrıntılar için Tıklayınız[kirmizitext][/kirmizitext]

Erkenci Kuş Cey Cey Oynadığı Diziler Neler? Hangi Dizlerde Rol Aldı

Erkenci Kuş dizisinde Cey Cey karakterine hayat veren oyuncu bir çok dizilerde rol almıştır. Yetenekli oyuncuya Arka Sokaklar gibi köklü bir dizide rol alma fırsatı verilmiştir. Daha sonra bir zamanlar özellikle çocukların gözdesi olan Selena da kendini göstermiş, Senin Uğruna, Ölümsüz Kahramanlar, Sevgili Düşmanım, Kendi Okulumuza Doğru, Unutulmaz, Seni Bana Yazmışlar gibi yapıtlarda da rol aldı. Oyunculuk kariyerine Al Yazmalım dizisi için Kadir İnanır’la set ortamını paylaşarak büyük bir adım atmış oldu.

Erkenci Kuş Dizisi Tüm Haberler içinTıklayınız

Erkenci Kuş Cey Cey Anıl Çelik Sosyal Medya Hesabı

Erkenci Kuş Cey Cey Anıl Çelik instagram Hesabı: https://www.instagram.com/celikanil

Erkenci Kuş Cey Cey Anıl Çelik Twitter Hesabı:  https://twitter.com/celikanil

Erkenci Kuş Cey Cey Anıl Çelik Facebook Hesabı: Yok

Anıl Çelik’in sevgilisi hakkında bilgilere ulaşamadık. Sizlerin bu konuda bilgisi varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.