Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 16:31
1

Star Tv’nin yaz sezonu için hazırladığı Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor? Bütün yeni dizilerde olduğu gibi Erkenci Kuş dizisiyle ilgi tüm detayla merak ediliyor. Oyuncuları, konusu ve müziklerinin yanı sıra Erkenci Kuş nerede çekiliyor, dizi seti nerede, nasıl gidilir soruları da izleyenler tarafından yanıt aradı. İşte ayrıntılar…

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Erkenci Kuş dizisi yaz sezonunda ekrana gelecek. Sezon boyunca devam eden projeler sezon finaline girdiğinde kanallarda boşluklar ortaya çıkacak. Kanallar bu boşlukların kapanması ve izleyiciyi elde tutabilmek için yeni dizi projelerinin hazırlıklarına başladı. Erkenci Kuş dizisi de Gold Film tarafından Star Tv için özel olarak hazırlanıyor. Peki Erkenci Kuş nerede çekiliyor? 

Ekranda olan pek çok dizi gibi Erkenci Kuş’ta İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kurulacak. Zengin kız fakir oğlan hikayesine benzer bir senaryo olan dizi için Caddebostan yada Arnavutköy semtleri çekimler için daha uygun olacaktır. Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor sorusu için en güncel bilgilere ilerleyen günlerde YAZIMIZ ALTINDA yer verilecektir.

Gold Film daha önce Sevda’nın Bahçesi, Siyah İnci, Babamın Ailesi ve Rüya gibi dizi projelerini izleyiciyle buluşturmuş fakat seyirci çekmekte zorlanınca diziler kısa süre içinde final yapmak zorunda kalmıştı. Gold Filmin Star Tv için hazırladığı yeni dizi Projesi Erkenci Kuş umarız beklentileri karşılar. Ve dizinin çekim yeri ile ilgili ayrıntılar gelmeye başladı.

[mavitext]Erkenci Kuş Dizisi Oyuncuları Kim? Konusu Ve Karakterleri için tıklayınız[/mavitext]

Erkenci Kuş dizinin çekimleri Tuzla’da başladı. Tuzla taraflarında çekilen dizinin bazı sahneleri ise Grand Pera’da çekilmektedir. Örneğin ilk bölümdeki balo sahnesi Grand Pela’da çekilmiştir. Dizinin sokak ve ev sahneleri ise Beykoz Kundura Fabrikasında çekilmektedir. Sizlerde Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor sorusu hakkında düşünce ve fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Dizide geçen bildiğiniz mekanlar olursa yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.