Erkenci Kuş Emre Kimdir? Birand Tunca Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 18 Mayıs 2018 : 16:51
1

Gold Film tarafından Star Tv için harıladığı Erkenci Kuş’ta hazırlıklar devam ediyor. Dizinin oyuncuları ve karakterleri de belli olmaya başladı. Bunlardan birisi de Emre karakteri. Emre karakterini Birand Tunca canlandırıyor. Peki Birand Tunca kimdir?

5 ekim 1990 doğumlu olan Biran Tunca, terazi burcundandır. Yeşil gözleri olan yakışıklı oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü mezunudur. 187 cm boyunda olan oyuncu 76 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan oyuncu Birand Tunca ilk dizi deneyimini Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Bison karakteri ile yaşamıştır.

Babam ve Ailesi dizisinde 2.deneyimini yaşayan Birand, daha sonra Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Emre karakterini canlandırmıştır. İcon talent ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Sevilen oyuncu şimdi ise 2018 yaz sezonunda ekranlara gelecek olan Erkenci Kuş isimli dizide Emre karakterini canlandıracaktır. Peki Erkenci Kuş dizisi konusu nedir?

[kirmizitext]Erkenci Kuş Sanem Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizide kendisi ile zıt karakterde olan ablasının çalıştığı şirkette çalışmaya başlayan genç ve güzel kız Sanem’in eğlenceli ve komik hikayesi anlatıalcak.

Comments are closed.