Erkenci Kuş Osman Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler Neler?


Güncelleme: 3 Temmuz 2018 : 21:40
0

Erkenci Kuş dizisinde yeni karakterler ortaya çıkmaya başladı. Dizide Osman karakteri oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatlerden kaçmadı. Kasap Osman kimdir? Gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı?

Dizide Osman karakterini canlandıran oyuncu Ali Yağcı’dır. Ali Yağçı daha öne yine Star Tv’de oynayan Adını Sen Koy dizisinde Kerem karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Oyunculuğu ile dikkat çeken oyuncu Ali Yağcı yakışıklılığı ile daha şimdiden genç kızların hayranı oldu.

Erkenci Kuş Ali Yağcı(Osman) Kimdir?

Ali Yağcı 1990 Balıkesir doğumludur. Model ve oyuncu olarak kariyerine devam eden Ali Yağcı yemek yapmayı çok sevmektedir. Kariyerine Deniz Erdem ve Eric Morris’ten eğitim alarak başlamıştır. 2016 yılında Umut Apartmanı isimli sinema filminde rol almıştır. Yine aynı yıllarda Seviyor Sevmiyor isimli dizide Meriç karakterini canlandırmıştır.

Adını Sen Koy dizisinde Kerem karakteri ile oldukça beğeni toplamıştır. Sinema ve dizi haricinde reklam filmlerinde de oynayan Ali Yağcı pek çok reklam projesinde yer almıştır. Bu reklam projelerinin bazıları; GQ Man Of The Year tanıtım filmi, Nescafe, Coca cola ve Turkcell