Erkenci Kuş Sanem Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi


Güncelleme: 26 Haziran 2018 : 21:50
4

Gold filmin Star Tv için çektiği Erkenci Kuş dizisinde karakterler ve oyuncuları ilgi uyandırıyor. Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman gibi isimlerin yer aldığı dizide Sanem karakteri güzelliği ve performansı ile ilgi uyandırdı. Sanem kimdir, yaşı, kariyeri ve diğer bilgileri yazımızdan okuyabilirsiniz.

Sanem üniversiteyi yeni bitirmiş ve işsizlikten babasının bakkal dükkanını işleten güzel bir kızdır. Bir gün ablasının çalıştığı şirkette işe başlar ve olaylar silsilesi de o anda başlamış olur. Sanem dürüst bir kızdır ancak ajansta çevrilen oyunlarda hedefe konacaktır. Özellikle şirketin sahiplerinden Can’ın kardeşi Emre‘nin hedefindeki isimdir. Saflığından ve iş bilmezliğinden yararlanarak kendi kötü işlerinde onu kullanacaktır. Sanem karakterini canlandıran oyuncumuz Demer Özdemir’dir. Peki Demet Özdemir(Sanem) Kimdir?

Demet Özdemir, 1992 Kocaeli doğumludur. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Demet Özdemir, anne ve babası ayrı8ldığı için ablası ve annesi ile İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’da kariyerine başlayan Özdemir, burada dansçı olarak hayata atılmıştır. Bengü’nün dans ekibinde yer alan Demet, Efes Kızları dans grubunda da yer almıştır.

Kariyerinin başlarında kliplerde dansçı olarak yer alan Demet Özdemir, Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut, Bengü’nün Hodri Meydan kliplerinde dansçı olarak yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide yaşamıştır.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Demet Özdemir’in oynadığı diziler; 2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin), 2014 – Kurt Seyit ve Şura, 2014 – Tut Sözünü, 2014 – Kaçak Gelinler, 2015 – Çilek Kokusu (Aslı), 2016-No:309 (Lale)

Demet Özdemir’in Dans Ettiği Mustafa Sandal’ın Klipi

Comments are closed.