Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Mayıs Fragmanı 69. Bölümde neler yaşanacak?


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 23:16
0

Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Mayısta da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Rüstem’in yeni planı ne olacak? Hızır amacına ulaşabilecek mi? Yeni bölüm ile ilgili merak edilen tüm sorulara haberimizin devamında yer verdik.

Hızır Çakırbeyli’ye kurulan plan beklendiği gibi gitmemiş ve İlyas’ın alınmasına sebep olmuştur. Hızır bozduğu oyunu nasıl telafi edeceğini düşünmektedir. Hızır, İlyas’ı kaybetmemek için kendini feda etmeyi göze alır.

Çakırbeyli ailesinin etrafındaki herkes korku ve endişe içindedir. Fakat bu endişe boş bir endişe değildir. Çünkü çok geçmeden Şahin Ağa’nın da alındığı haberi gelir.  Bir an önce duruma el atmak ve İlyas ile Şahin Ağa’yı kurtarmak gerekmektedir. Masa üyeleri, Serkan’ın merhamet yoksunu olduğunu bildikleri için İlyas ve Şahin Ağa’nın saklandıkları yeri bulmak için karşı atağa geçerler.

Aslında hedef Hızır’ı zayıf bırakmak gibi görünse de, Davut asıl hedefin kendisi olduğunun farkına çok geçmeden varır. Yaşanan olaylar Rüstem ve Ünal’ın birlikte bir plan içinde olduğunu gösterir. Endişe içinde olan Davut, üzerine kurulan planları bozmak için Rüstem’in kapısına dayanır. Ceylan’la birlikte soluğu Rüstem’in yanında alır.

Diğer taraftan Ünal engeli yüzünden elinden bir şey gelmeyen Suzi perişan haldedir. Yaşanan her şeye yakından tanık olan Meryem’in üzerine bu kez çok iş düşmektedir. Bu kez devreye kadınlar girer ve şeytanın bile aklına gelmeyecek planlar yaparlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Mayıs 69. Fragmanı (Güncellenecektir)

https://www.youtube.com/watch?v=CcyusPsWE_A