Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bitiyor mu Nezaman Bitecek Final Tarihi?


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:25
118

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bitiyor mu Nezaman Bitecek Final Tarihi?

Atv ekranlarında sevilerek izlenen ve her bölümü ile fenomen olmaya devam eden EDHO tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen dizide bu sezon reytingleri artıran bir olumlu, azaltan bir de olumsuz gelişme yaşandı.
Olumlu Gelişme şu: Geçen sezon rekabet halinde oldukları Kurtlar vadisi Pusu bu sezon yayınlanmadı, yönetmeni farklı bir dizi ile anlaşırken oyuncuları da dağıldı. Dizi hakkında çıkan Fetö iddialarının ardı arkası kesilmedi. Bu yüzden be sezon alanında tek kalan mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon reytinglerin hepsini toplamaya başladı.
Olumsuz gelişme ise Anne dizisinin aynı günde ekrana gelmesi ile hafif bir düşüş yaladı dizimiz.Ancak tekrar reytingleri toparlayan dizi zirvede götürüyor reyting sonuçlarında..  Bu arada 2017 Mayıs sonunda EDHO final mi sezon finali mi yapacak? sorusu sorulmaya başlandı.

Dizimiz normalde sözleşme gereği 2017 Mayıs ayı sonunda final yapacak. Ancak çok iyi giden reytingler ve alınan reklam gelirleri hem yapımcının hemde Atv nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dolayısı ile kanal ile yapımcının anlaşıp gelecek sezonda devam etme ihtimali çok yüksek. Kısaca özetlersek dizimiz şimdilik devam ediyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bitiyor mu Nezaman Bitecek Final Tarihi? soruları da şimdilik manasız gibi geliyor bize. Önümüzdeki aylarda gelişmelere bakılarak karar verilebilir..

Lütfen sizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi konusunda görüşlerinizi ve yorumlarınızı aşağıya yazın. Sizce dizi bitmeli mi yoksa devam mı etmeli?

118 YORUMLAR

  1. EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ASLA BİTMESİN ÇOK GÜZEL Bİ FİLM BİTERSE ÇOK ÜZÜLÜRÜZ

  2. Eşkıya bitsin diyenler benim için gerizekalıdır eşkıya bitmemeli bitmeyecek…..

  3. Edho kesinlikle bitmemeli.. edho bitsin diyen insanların akıl sağlığından şüphe ederim.. boş konuşmayın.. edho bitmesin……

  4. Bitsin artik edho bu ne rezil filim bu film sayesinde esler birbirlerinle kavga eder oldu ya nedir bu adamin ondan bundan cocuk ediyo genclerimizde saygi kalmadi edep kalmadi

  5. Evet artık bitsin lütfen bu ne ya onune gelen kendi siyasetini kurmus hangi ulkede insanlar öyle çalışıyor savaşıyor hic kimsehe birseh olmuyor bitsin artık çok sacmaaaaaaa

  6. Lutfen Lutfen Eskoya dunyaya hukmdar olmaz dizisi bitsin artik ! Cok sacma bir dizi ! Artik bitsin lutfen !

Comments are closed.