Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Nasıl Kurtulacak? 9 Mayıs


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 23:22
1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Salı akşamları heyecanla izlenmeye devam ederken dizide aksiyon da hiç bitmiyor. Rüstem’in gelmesi üzerine Ünal ve Suzi ortaya çıkmış ve Rüstem de kardeşi Avni’yi öldürünce Hızır ile Ünal’ın tüm planları değişti.

İlyas da daha önce Serkan’ın içerden çıkarttığı tüm adamlarını yok etmişti. Serkan da bunun intikamını almayı düşünürken Rüstem’in de buna destek olması üzerine İlyas’ı yine hazırlıksız bir anda Suzi ile birlikte iken İlyas’a baskın yapar.

Rüstem de yine planlarına devam etmiş Ünal ile bir olarak Hızır’ı ve Çakırbeyli ailesini yok etmek için planlar yapar. Çünkü Ünal da Rüstem de masada Hızır varken masayı yönetemediğini düşünürler.

Serkan İlyas’ı öldürmek için İlyas’ın daha önce elinden kaçırdığı adamlardan birisini seçer ancak Hızır bunu önceden öğrenmiş ve İlyası kurtarmıştır. Tabi Serkan bunu öğrenir ve Hızır’ı suç üstü yaparak Cinayetten tutuklamak isterken İlyas cinayeti üstlenir ve tutuklanır.

Bakalım İlyas bu durumdan nasıl kurtulacak? Ünal’ın Rüstem ile ortaklık şartı ne? Tüm sorularınızın cevabı 9 Mayıs PAzartesi akşamı 68. bölümde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=6rOiKDdIl9M

1 YORUM

  1. Suzi’nin İlyas’ın fabrika ayarlarıyla oynaması beni yeteri kadar sinir etti.Sinir bozucu kahkahalarıyla Suzi’yi İlyas’ın yanında gördükçe Esra’nın kıymetini anladım…. Dilerim kalıcı değildir dizide ve sezon finaliyle ayrılır. Suzi görev gereği Çakırbeyliler den birine kancayı takacaktı, Çakırbeyliler’i kontrol etmek için. diziye girdiği ilk bölümde bundan bahsedilmişti..Gidişat değişti galiba, öyle ki İlyas tutuklanınca Suzi gözyaşı dökecek kadar bu ne biçim ajan.! Esra, çok kötü bir tuzağa düştü dilerim sonu kötü olmaz.. Hızır’ın her duruma bir planı var. Ünal’ın Rüstem’le işbirliği göstermelik sonuçta oda Rüstem’den kurtulmak istiyor. İlyas hapiste belkide kafası en rahat günlerini yaşayacaktır :))

Comments are closed.