Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 15:28
1

Eşkiya dizisinin yeni karakterlerinde Suzi kısa sürede çok sevilmişti. Diğer taraftan dizinin konusu ve hikayesi içerisinde Suzi’nin ölüp ölmeyeceği merak edilmeye başladı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?

Senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap’ın paylaştıkları derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılıklar kapıda mı? Hangi karakterler diziden ayrılacak? Suzi ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu?

Suzi karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin diziye konuk oyuncu olarak girdiği daha önceden söylenmişti. Güzel oyuncu Eşkiya dizisine sadece kısa süreli bir giriş yaptı. İlerleyen bölümlerde diziden ölerek ayrılacak. Peki oyuncunun yeni projesi ne?

Peki güzel ve başarılı oyuncu yeni bir yapımla anlaştı mı? Hangi dizide oynayacak? Güzel oyuncunun Cingöz Recai isimli bir diziyle anlaştığı gelen bilgiler arasında. Cingöz Recai dizisi ile ilgili tüm bilgileri buradan okuyabilirsiniz.

Kısaca Meryem Uzerli’nin canlandırdığı Suzi karakterine ilerleyen bölümlerde son verilecek. Suzi vurularak diziden ayrılacak. Sizce karakter devam etmeli mi? Yada aynı Suzi karakterine benzer bir karakter diziye dahil edilse nasıl olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

  1. suzi geri gelmeli diziye ayri bir renk ve heycan kati ilyasla çok yakiştilar bence iki renkli karekter sevgili olursa bu dizi dahada harika olur lütfen suzi geri gelsin ve ilyasla kaldiklari yerden devam etsinler diziden aytildi suxi haberleri üzdü bizleri umari gercek degildir ve yeni sezonda suzi geri gelir

Comments are closed.