Eşkiya (EDHO) 16 Ocak Salı Var mı Yok mu? Neden Yok?


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 17:31
0

Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır(Meryem Çakırbeyli), Sanem Çelik(Ceylan), Olgun Şimşek (Yaşar Kimsesiz), Mesut Akusta (Ekrem Yıldıran) gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili fanlarını üzen bir gelişme yaşandı. Sevilen dizi Eşkiya 16 Ocakta yayınlanacak mı? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Dizi severler Eşkiya Edho 16 Ocak Salı var mı yok mu gibi sorularla bizim hem bilgi servisimizi hem de sosyal medya hesaplarımızı soru yağmuruna tuttular. İşte Eşkiya (EDHO) 16 Ocak Salı Var mı Yok mu? Neden Yok? Eşkiya-Edho 88. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabı.

Raci Şaşmaz’ın yapımcılığında ve Onur Tan’ın yönetmenliğinde ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Dizisinin yayınlandığı ATV’nin resmi internet sitesindeki yayın akışında olmadığı tespit edildi. Dizinin yerine İstanbulspor-Fenerbahçe maçının olduğu tespit edildi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 16 Ocak Salı günü ekranlara gelmeyecek. Onun yerine İstanbulspor Fenerbahçe maçı ekranlarda olacak. Peki dizinin son bölümünde neler yaşanmıştır?

Kara günler kapıda. İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer’i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı’nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

https://www.youtube.com/watch?v=70Ihgs4pvmY