Eşkiya (Edho) Karabatak Ziya Kimdir? Karakter Analizi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Mayıs 2018 : 13:26
0

Atv ekranlarında izleyici ile buluşan ve yeni sezon onayını da alan dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncu takviyeleri ile sezon finaline doğru gidiyor. Diziye 104. bölümle yeni bir isim dahil oldu. Karabatak Ziya karakteri masanın yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Karabatak Ziya kimdir? Karakter Analizi, Oynadığı Diziler

Sezon finaline doğru her hafta bir ismin ölerek ayrıldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni bir karakter dahil oldu. Masanın yeni üyesi olan bu karakter Karabatak Ziya ismi ile ortalığı karıştıracak.Daha önce pek çok yapımda rol alan Hakan Meriçliler dizide Karabatak ziya karakterini canlandıracak. Peki Hakan Meriçliler kimdir?

Hakan Meriçliler, 29 Ocak 1968 İzmir doğumludur. Şuanda 50 yaşında olan oyuncu kova burcundadır. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak kariyerine devam eden oyuncu Selanik ve Girit göçmeni bir ailenin çocuğudur. Lise yıllarında merak saldığı tiyatroyu kendisine yol edinmiş be Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümünü 1995 yılında bitirerek kariyeri için ilk adımı atmıştır.

2000 yılında Sivas Devlet tiyatrosuna stajyer olarak gitmiş ve oradan da Trabzon D.T.’na atanmıştır. 2012 yılında Yalan Dünya isimli dizide gösterdiği performans ile göz doldurmuş ve tanınmıştır. 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide Özcan Deniz ile beraber oynamıştır. İlk eşi Ayla Baki’dir. Daha sonra Senem Kuyumcuoğlu ile evlendi. 2015 yılında evlendiği Ayşe Acar ile 2017 yılında boşandı.

[kirmizitext]Eşkiya Ceylan(Sanem Çelik) Diziden Neden Ayrıldı? Yeni Dizisi Ne? için tıklayınız[/kirmizitext]

Oynadığı dizi ve sinema filmleri şunlardır; Kurtlar Vaidi, Büyük Buluşma, Emret Komutanım, Menekşe ile Halil, Semum, Küçük Kadınlar, Deli Saraylı, Yalan Dünya, İçimdeki Ses, Komedi Türkiye, Her Şey Aşktan gibi projelerde rol lamıştır.