Eşkıya Kimsesiz Yaşar Neden Ayrıldı? Olgun Şimşek EDHO da Neden Yok?


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 12:47
0

Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılıklar bir bir devam ediyor. Dizide Deniz Çakır’ın hayat verdiği Meryem Çakırbeyli’nin ayrılmasının ardından şimdi de Olgun Şimşek diziden ayrıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimsesiz Yaşar nerede Kimsesiz Yaşar diziden neden çıktı neden ayrıldı?

Deniz Çakır’ın diziden ayrıldığını Bahadır Özdener Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla herkese duyurmuştu. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkan Olgun Şimşek yani Kimsesiz Yaşar karakterini izleyicilere duyurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Yaprak Dökümü’nün sebebi nedir? EşkIya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ayrılan oyuncuların yerine kimler girecek?

Diziye sonradan dahil olan yeni isimler arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Yaşar ilgi ile izlendi. Nisan ayında ölümle burun buruna gelmesi Yaşar’ın diziden çıkma ihtimali izleyicilerin aklına sokulmuştu. Fakat son anda olaydan sıyrılan Yaşar diziden ölerek ayrılmasa da yeni sezon başlamadan kimsesiz Yaşar’ın  EDHO’dan çıktığı haberleri sosyal medyaya yansıdı.

[kirmizitext]EDHO Meryem Neden Yok? Meryem’in Yerine Kim Gelecek? Deniz Çakır’ın Yeni Projesi Çukur mu[/kirmizitext]

Olgun Şimşek ,Yaşar edho dizisinde istihbarat ağında olduğu ve O ölürse yerine kimin geleceği izleyiciler tarafından merak edilir oldu. Kimsesiz Yaşar diziden ayrılınca yerine kimin geleceği konusunda yapımcı çeşitli oyunculara teklif gönderdi. Her oyuncuyu diziyi alamayan yapımcı titiz bir çalışma sonrasında kimsesiz Yaşar’ın yerine ince eleyip sık dokuyarak yetenekli bir oyuncu almayı planlıyor.

Sizce kimsesiz Yaşar’ın yerine dizi hangi oyuncu girecek Olgun Şimşek diziden ayrılınca dizi izlenecek mi reytingleri düşecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=KkNoLHcUHBQ