Eşkiya(EDHO) Ceylan Öldü Mü? Ölecek Mi? Sanem Çelik Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 15:29
0

Eşkiya Dünyaya Hükümdar OLmaz dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Reşit karakterinin öldürülerek diziye veda etmesinin ardından bu hafta da sürpriz bir ismi diziye veda edeceği konuşuluyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 2. Sezonda dahil olan Ceylan ölecek mi? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ceylan öldü mü? Soruları izleyenler tarafından merak edildi.

Dizinin 2. Sezonunda intikam için geri dönen ve dizide önemli bir karaktere hayat veren Ceylan ölecek mi? Çakırbeyli ailesi Reşit belasından henüz kurtulmuşken sıranın kendisine geldiğini anlayan Erdal hemen harekete geçer. Ünal Kaplan’ı Hızır’ı bitirmek için ikna etmeye çalışır.

Art arda gelen belalar yüzünden. Bir türlü rahat nefes alamayan Çalırbeyliler düşmanlarının daha güçlü planlarla karşılarına çıkacaklarının farkında olarak tetikdedirler. Fakat hamle hiç beklemedikleri taraftan gelecektir. Reşit’in yeğeni Kudretin de bu planın bir Maşası olarak karşılarına çıkacaklarından emin olurlar.

Hedeflerine önce Ceylanı alırlar. Hızır’ın şu sıralar tek düşündüğü iş değil eşi Meryem’dir. Meryem’in hayatını kurtarmak için kurduğu planı sonlandırmaya karar verir. Bu plan sonucunda aldatıldığını düşünen Meryem ise Hızır’la boşanmaya karar verir.

Hızır Meryem’i kaybetmekle karşı karşı karşıya kalırken hiç beklemedikleri bir hamle gelir. Ceylan’ın ölüm kararı verilmiş ve hemen harekete geçilmiştir. Ceylan hiç beklemediği bir anda hayatının darbesini alacaktır.  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ceylan ölecek mi öldü  mü soruları bu akşam izleyenler tarafından sorgulanmaya devam edecek.

İzleyenlere kötü haberi verelim. Dizinin 102. Bölümünde önemli karakterlerden birine hayat veren Sanem Çelik senaryo gereği ölerek diziden ayrılacak. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakırın paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle uzun süre sonra tekrar kamera karşısına geçen oyuncu dizinin 4. Sezonunda yer almak istemediği için 102. Bölümde ekran macerasına son veriyor.