Eşkiya(EDHO) Doktor Derya Kim? Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 22:05
1

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölümde diziye yeni bir karakter dahil oldu. Dizide doktor Derya rolüyle izleyici karşısına çıkan yeni oyuncu kim? Her geçen hafta  kadrosunu genişletmeye devam eden dizide Doktor Derya karakterine hayat veren oyuncunun adı Melissa Yıldırımer’dir. Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz doktor Derya kim? İşte detaylar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekran serüvenine başlayan başarılı oyuncu Melissa Yıldırımer son olarak Söz dizisinde Hafız karakterinin eşi Fatma’ya hayat vermiştir. Diziden şehit olarak senaryo gereği ayrılmıştı. Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde doktor Derya rolüyle izleyici karşısına çıkan Melissa Yıldırımer 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezundur. 1.67 boyunda 55 kg ağırlığında olan oyuncu kahverengi gözlüdür. İlk oyunculuk deneyimini Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanıt dizisiyle yaşamıştır. Ardından Altınsoylar, Küçük Gelin, Küçük Kıyamet ve  Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır. Son olarak Star Tv’nin sevilen dizisi Söz’de Fatma rolüne hayat vermiştir. Yunus Emre Yıldırımer ile evlidir. Dizinin 98. bölümünde boy gösteren oyuncu izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Derya kim? sorusu sıklıkla soruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde eşi Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte rol alıyor. Dizide Alparslan ve Derya rolleri izleyenlerin beğenisini topladı. Eğitimli oyuncu performansıyla adından oldukça söz ettirecek.

Yunus Emre Yıldırmer ve Melisa Yıldırımer daha önce rol aldıkları Balkaymak filminde de iki aşığı canlandırmışlar ve büyük bir beğeni toplamışlardı.

 

Comments are closed.