Esra Erol’da Hasan Can’ın Babası Mevlüt Eke Kimdir? Hapse Girecek mi?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 19:35
2

Esra Erol’da Atv ekranlarında yine ayrılıkları, aşkları, pişnalıkları ekranlara getirmeye devam ediyor. Programınm bu haftaki konularından birisi ise doğduğunda terk edilen Hasan Can’ın gerçek ailesini bulma çabası idi. Hasan Can doğduktan hemen sonra terk edilmiş ve kendisi 26 yıl gerçek ailesinden habersiz yaşamıştır. Esra Erol’da programına katılmadan yaklaşık 15 gün önce gerçek ailesinin varlığından haberdar olmuş ve onları bulmak için Esra Erol’a müracaat etmiş. Peki Hasan Can’ın hayat hikayesi nedir? Kısaca hatırlayalım.

Hasan Can ailesini bulmak için Esra Erol’un programına başvurmuş ve telefon bağlantıları ile Hasan Can’ın acı hayat hikayeside yavaş yavaş belirmeye başlamıştı. Hasan Can’ın annesi KEziban hanım telefonla bağlanmış ve Hasan Can ile ilgili bilgiler vermiştir. Keziban telefonda Hasan Can’a 13-14 yaşlarında kendime hakim olamadım, sana nasıl sahip çıkayım demiştir. Sana her zaman kapım açık diyen biyolojik anne Keziban lenf kanseri olduğunu ve psikolojisinin çok kötü olduğunu söylemiştir.

Esra Erol’un programına öz annesini aramak için gelen Hasancan isimli vatandaş çok geçmeden acı gerçekle yüzleşmiştir. Uzun yıllardır annesini arayan Hasancan’ın tecavüz sonucu doğduğu ortaya çıkar.

Dün canlı yayına telefonla bağlanan biyolojik anne, “13-14 yaşlarında, kendime sahip çıkamadım, sana nasıl sahip çıkayım. Sana kapım her zaman açık ama ben lenf kanseriyim. Psikolojim bozuk benim. Babam seni çöpe atmadı. Hastayım gelemem.” demiş ve Hasancan’ın gerçek babasının aileden birisi olduğu ortaya çıkmıştır. Hasan Can’ın gerçek babası aynı zamanda öz dayısı olan Mevlüt Eke çıkmıştır.

[kirmizitext]Esra Erol’da Hasan Can’ın Gerçek Babası Kim? Aileden Hangi İsim Çıktı? için tıkla[/kirmizitext]

Hasan Can’ın biyolojik annesi, çocuk yaşta öz abisi Mevlüt Eke tarafından tecavüze uğramış ve bu durum aile tarafından saklanmıştır. Doğan Hasan Can ise yine aile büytükleri tarafından evlatlık verilmiştir. Bu acı gerçeği öğrenen Hasan Can ise canlı yayında “siz nasıl insanlarsınız, hem sizden hem kendimden utanıyorum” demiştir. Peki bu akıl almaz olayın faili Mevlüt Eke kimdir?

Mevlüt Eke şuanda antalya’da yaşayan ve Antalya Havalimanında taksicilik yapan birisidir. Mevlüt Eke hakkında ESra Erol canlı yayında savcılığı göreve çağırdı ve bu kişi hakkında işlem başlatılmasını istedi. Hasan Can’da yine canlı yayında enmiyet güçlerine bu kişinin tutuklanıp hapse atılmasını istedi.  Bu durumlara kayıtsız kalamayan Antalya Emniyeti harekete geçti ve Mevlüt Eke ve Ailesinden 4 kişiyi emniyete çağırdı. Hasan Can ile ilgili kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Canlı yayında inanılmaz olay! Annesini buldu ama

https://www.youtube.com/watch?v=RIyvWwQUdaQ

Comments are closed.