Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 12:28
11

Esra Erol’da 2017-2018 sezonu formatı nasıl olacak? Esra Erol’da 2017-2018 ne zaman başlayacak? Esra Erol 2017-2018 yeni program?

RTÜK tarafından geçtiğimiz haftalarda izdivaç programı yapılan kanallara yapılan ziyaretlerde Atv es geçildi. Star Tv, Fox Tv, Kanal D ve Show Tv ile görüşmeler yapan RTÜK yetkilileri izdivaç programlarının yapılmayacağına dair söz aldı.

Esra Erol’un programı için ise bir açıklama yapılmadı. RTÜK’ün Atv ile bu konuda görüşmemesi Esra Erol’un yeni sezonda da izdivaç programı yapması ihtimalini güçlendirse de RTÜK son yaptığı açıklanmasında evlilik programları ile ilgili kesin bir bilgi verdi.

RTÜK, artık evlilik programlarının yayınlanmayacağını ve eğer yayınlanırsa kanallara ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtti.

Esra Erol’un tanıtım fragmanlarında formatın değiştirileceği ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı. Bu nedenle Esra Erol’un aynı formatı bira değiştirip ekranlarda olması bekleniyor.

Esra Erol, hem programının gerçekçiliği hem de programında konu ettiği önemli olaylar ile diğer izdivaç programlarından farkını her fırsatta ortaya koyuyordu.

Ancak eğer RTÜK evlendirme programlarını kaldırmak konusunda kesin bir adım atıyorsa Esra Erol’un programının içeriğinin de değiştirilmesi gerekiyor. Çünkü Esra Erol’un programı diğer kanallar için de emsal teşkil edeceği için evlilik programlarının önü açık bir hale gelecektir.

Esra Erol’un programı 4 Eylül’de Atv ekranlarındaki yerini alacak. Programın formatı hakkındaki kesin bilgiler de Esra Erol’un konuk olarak katıldığı bir programda verildi. Programa ait video aşağıda sizler için paylaştık. Esra Erol’un yeni programına ait detaylar sizler için videoda.

Sizce Esra Erol, yeni sezonda da programına devam etmeli mi? Esra Erol’un programını gerçekçi buluyor musunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=UYpCyFhCbvY

11 YORUMLAR

  1. Esra erol kesinlikle dewam etmesini cok istiyoruz.cunki ol programi biz cok cok seviyoruz.kendisinede cok hurmetimiz saygimiz sevgimiz iletiyoruz.biz onu bekliyor en kisa zamanlarda.

  2. daha once yapılan yorumum yayınlanmış olsa tekrar yorum yapmazdım . ben eğitimciyim toplumu düşünmek benim görevim . bu iğrenç programlar yayından kalkmadıkça yazmaya devam edeceğim.

  3. kesinlikle esra erolun programı kaldırılmalı . diğer evlilik programlarından hiç bir farkı yok .halen seviyeli diğenlere şaşıyorum . rezillik dizboyu.

Comments are closed.