Evleneceksen Gel Solmaz ve Kaan Dizide Mi Rol Alacak? Hangi Dizide Oynayacaklar?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 10:36
25

Show Tv ekranlarında yayınlanan Evleneceksen Gel programının sevilen gelin ve damat adayı dizi teklifi mi aldı? Solmaz ve Kaan Cennet Mahallesi dizisinin yeni versiyonunda mı oynayacak?

Uzun bir süredir Cennet Mahallesi dizisinin yeniden yayın hayatına başlayacağı iddia ediliyordu. Ancak dizide Alişan ve Çağla Şikel’in rol alacağı konuşuluyordu. Magazin kulislerinde dolaşan söylentilere göre dizide Evleneceksen Gel ile tanınan Solmaz ve Kaan da rol alacak. Aşk-ı Roman dizisi nasıl olacak? Fragmanı ve konusu?

Solmaz, Evleneceksen Gel programına Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programından transfer olmuştu. Daha sonra Nurullah ile aralarında bir aşk doğan Solmaz, bu aşkta büyük acılar çekmişti. Roman kızı olan ve dansa düşkünlüğü ile bilinen Solmaz’ın ilişkisini bitiren de yine dans sevgisi olmuştu.

Nurullah ile yollarını ayırdıktan sonra Kaan, Solmaz’a talip olarak gelmişti. Solmaz ve Kaan birçok olayın üstesinden beraber gelerek nişan da yapmışlardı. Bir süre sonra nişanı bozan çift tekrar barıştı. Barışmalarının ardından dizi teklifi geldiği de iddia edildi.

Uzun sezonlar boyunca süren ve seyircilerin de severek takip ettiği Cennet Mahallesinin yeniden başlayacağı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelmişti. Alınan bilgiye göre dizinin ismi “Aşk-ı Roman” olacak.


Aşk-ı Roman dizisi Tuttu mu İzlendi Mi Final Mi Yapacak-Reytingler Nasıl?


Çekimlerine start verilen dizisinin Tv 8 ekranlarında olacağı söylenmekte. Ancak dizinin oyuncu kadrosu hakkında kesin bir bilgi verilmedi. Dizi ile ilgili tüm ayrıntılara sitemizden ulaşabilirsiniz. Konu ile ilgili yorumlarınızı yorum ekle kısmından yapabilirsiniz. Sizce böyle bir dizi tutar mı? Solmaz ve Kağan bu dizi için uygun isimler mi?


Aşkı Roman Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Solmaz ve Kaan cennet mahallesi dizi çekimde ilk kareler

https://www.youtube.com/watch?v=HeOfvzvPfqc

25 YORUMLAR

  1. BENCE YAKIŞIYORSUNUZ CANLARIM İNŞALH DÜĞÜNÜ YAPIN DA RAHATLIYALIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM SOLMAZ KAAN

  2. Iyi dizi olucak gibi gozukuyor ama filmin adi aşk-i roman olucak

    Herkesde oynamicak .

    Diziye ve oyunculara başarilar??????

  3. Nurullah seni seviyorum solmaz senide seviyorum Nurullah ♥️ Solmaz☄️? kaan zübbesi
    senden gıcık oluyorum pantolon boyunu da biraz uzat bence çünkü abdest almaya hazır gibi duruyorsun

  4. Nurullah seni seviyorum solmaz senide seviyorum Nurullah ♥️ Solmaz☄️? kaan Sümsügü senden uyuz oluyorum pantolon boyunu da biraz uzat bence çünkü abdest almaya hazır gibi duruyorsun

  5. Keşke güzel gürkan oynasa daha güzel olur
    Bence solmaz sikişiyor kaan da aynı yolda
    Anlayacağınız Gürgüz oynasa daha güzel olur

  6. Nurullahta Oynasın Dizide Kaanla Solmazla beraber Oynasınlar Güzel Gürkan Anıl Da oynasın

Comments are closed.