Evlilik Okulu Yarışması Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 02:41
1

Ünlü gazeteci Aynur Ayaz’ın sunuculuğunda ve uzman psikolog Yeşim Akıncı’nın danışmanlığında Evlilik Okulu 5 şubat pazartesi ekran macerasına başladı. İlk bölümüyle izleyiciyi kendine çekmeyi başaran Evlilik Okulu yarışması nasıl başvurulur? Evlilik Okulu yarışması başvuru formuna nasıl ulaşılır? Evlilik Okulu yarışmasına kimler başvuru yapabilir? İşte tüm merak edilenler…


Evlilik Okulu Yarışmacıları Kimler?


Çiftler artık sorunlarını Evlilik Okulunda çözecek. Aile içinde sorunları olan yada daha huzurlu ve mutlu bir aile olmak isteyen çiftlerin mutlaka başvurması gereken Evlilik Okulu hafta içi her gün ekrana gelecek. Çiftlerin önce sorunları irdelenecek daha sonra sorunların çözümü için gerekli püf noktalar uzman psikolog Yeşim Akıncı tarafından çiftlere anlatılacak. Peki 5 şubat pazartesi yayın hayatına başlayan Evlilik Okulu yarışmasına nasıl başvurulur?

Başvurusu kabul edilen 5 çift hafta boyunca kendilerine verilen görevleri en iyi ve eksiksiz şekilde yerine getirmeye çalışacak. Haftanın sonunda en yüksek puanı toplayan çift sürpriz hediyenin sahibi olacak. Hem uzmanlar eşliğinde evliliklerini kurtarmaya çalışacaklar hemde yarışmanın sonunda kendileri için hazırlanan renkli ödüle hak kazanacaklar. Hem çiftlerin hemde izleyenlerin kimi zaman eğlenerek kimi zaman üzülerek izleyeceği Evlilik Okulu yarışması nasıl başvurulur? Evlilik Okulu Başvuru formu? 

Evlilik Okulu’na sizde başvurmak istiyorsanız www.evlilikokulutrt.com adresinden online olarak başvuru yapabilir ve yarışmaya katılmaya hak kazanabilirsiniz. Birbirinden değerli ödüllerin sahibi olmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden www.evlilikokulutrt.com adresine tıklamanız yeterli.

Evlilik Okulu başvuru formunda kişisel bilgilerin yanı sıra, adayların fotoğrafları, sosyal medya hesapları, mezun olduğu okul, eşinizle nasıl tanıştığınız, bugüne kadar yaşadığınız en ilginç olay, eşinizle yaşadığınız en güzel olay, en son ne zaman ve neden kavga ettiğiniz, eşinizi en mutlu eden olay, eşinizin sevdiği ve sevmediği arkadaşları, eşinizde sevmediğiniz ve sevdiğiniz 5 özellik gibi sizleri yakından tanımaya yönelik sorulara yanıt vererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Evlilik Okulu yarışması nasıl başvuru yapılır, Evlilik Okulu başvuru formuna nasıl ulaşılır Evlilik Okulu yarışmasına kimler başvuru yapabilir, sorularının yanıtlarını sizler için paylaştık. Başvuru aşamasında yaşadığınız tüm sorunları bizlere yorum kısmında sorabilirsiniz. 

 

Comments are closed.