Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Theodora Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi


Güncelleme: 11 Ekim 2017 : 09:18
1

Q3 Yapım’ın imzası ile ekranlara gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekranlara kilitledi. Dizide ki karakterler de en az dizinin konusu kadar dikkat çekici. İşte o karakterler birisi. Theodora Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu

Daha önce Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor’un yer alacağı açıklanan Fatih dizisine çok sağlam isimler katıldı. Dizinin zengin kadrosu sektörde ses getirdi.

Dizide ekranlara gelen karakterler izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. O karakterlerden birisi de Theodora’dir. Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Theodora karakterini canlandıran oyuncu Toprak Sağlam’dır.


Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri


9 Ekim 1985 doğumlu olan Toprak Sağlam Terazi burcudur. İstanbul’da doğan Toprak Müjdar Gezen sanat Merkezinde aldığı tiyatro eğitimini birincilikle bitirmiştir. Oyunculuk dışında Dans ile ilgilenen Toprak Sağlam 175 cm boyundadır.

Kahverengi gözlere sahip olan Toprak Sağlam evli değildir. Karadeniz kökenli olan güzel oyuncunun babası Trabzonlu annesi Artvinlidir. Gökten Üç Elma Düştü, Delibal ve Sanem isimli sinema filmlerinde rol almıştır.

Oynadığı diziler ise Göz Ağrıs, Karınca Yuvası, Kuzey Rüzgarı, Cemile, Dantel, Yerden Yüksek, Hicran Yarası, Osmanlı Tokadı ve Bodrum Masali gibi dizilerde de rol almıştır.

Güzel ve başarılı oyuncunun aşk hayatı oldukça seviyelidir. Aşkları, sevgilileri hakkında medyada pek fazla haber çıkmamaktadır. Oyunculuk ve dansın yanı sıra şarkı da söyleyen Toprak Sağlam çok yönlü bir oyuncumuzdur.

Siz Toprak Sağlam’ın oyunculuğunu beğendiniz mi? Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisindeki Theodoea karakterini nasıl buldunuz?

Toprak Sağlam’ın sesinden karadeniz türküsü

1 YORUM

  1. Kalitesiz ve yapmacık birisi. Dizide sırıtıyor. Zamanla rolü azaltılır ve diziden elenir..

Comments are closed.