Fazilet Hanım ve Kızları Hazan Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı Hangi Diziye Geçti


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 20:53
33

Fazilet Hanım Ve Kızlar’ında heyecan artarak devam ediyor. Dizinin son bölümünde Kerime’nin tuttuğu adam tarafından kaçırılan Hazan ölecek mi? Köhne bir yerde karanlık adamlar tarafından kaçırılan Hazan’ın akıbeti ne olacak? Yağız Hazan’ı bulmayı başarabilecek mi?


Fazilet Hanım Ve Kızları Esma Kim? Gerçek Adı


Dizinin son bölümünde Hazan kalbi ve mantığı arasında kalmış hayatının en zor günlerini yaşamaktadır. Sevgilisinin abisine aşık olduğuna bir türlü inanmak istemez ancak yaşadıkları ve hissettikleri bunu göstermektedir. Girdiği çıkmazdan nasıl kurtulacağını düşünürken Kerime’nin peşine taktığı adam Hazan’ı kaçırır. Yağız ters giden bir şeyler olduğunu anlarken Sinan’ın hiç bir şey umurunda değildir. Yağız Sinan’ı kurtarmak için ip uçlarını takip ederek ona ulaşmaya çalışır.

Bugüne kadar yaptığımız tahminlerin %90 tuttuğunu düşünürsek Biz Hazan’ın ölmeyeceğini düşünüyoruz. Yağız Hazan’ı kurtaracak ve aralarındaki aşk daha da alevlenecek. Böylece Fazilet Hanım ve Kızları Hazan ölecek mi öldü mü sorularını yanıtlamış olduk.

Öte yandan Selin’in oyununa gelen Yasin, Ece’nin kendisini aldattığı yalanına inanır. Yasin öfkesine hakim olamaz ve elinde silahla konağı basar. Herkes korku dolu gözlerle Yasin’i ikna etmeye çalışırken ateş alan silah Hazan’a isabet eder. Korku dolu bir sonla sezon finaline giren dizi akıllarda pek çok soru işareti bıraktı. Hazan ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu?

Bizce Hazan ölmeyecek. Çünkü dizinin en önemli karakteri Hazan. Senarist’in amacı sezon finali tatilinde dizinin heyecanını diri tutmak. Şuan için dizide Hazan ve Sinan arasında bir yakınlaşma söz konusu. Fakat ilerleyen zamanlarda Hazan Sinan’ın kendisine yaptıklarını öğrendikten sonra aralarındaki sevgi bitecek. Yeni sezonda Yağız ve Hazan arasında bir aşk yaşanması bekleniyor.

Dizinin hayranları ikiye ayrılmış durumda. Sinan-Hazan ve Yağız-Hazan çiftlerini destekleyenler olarak. Yağız ve Hazan çiftini destekleyenlere güzel haberi verelim. Yeni sezonda ikiliyi tutkulu bir aşk bekliyor.

Peki sizin görüşleriniz nedir? Hazan-Yağız ve Hazan- Sinan çiftlerinden hangisini destekliyorsunuz? Fazilet Hanım ve Kızları 2. sezon devam etmeli mi? Görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fazilet Hanım Ve Kızları Hazan Ölecek Mi? Deniz Baysal Diziden Ayrılıyor mu

33 YORUMLAR

  1. sinan hazan bence abisyle saçma olur.. ve artık bitsin çünki konu gittikce saçmalamaya başladı kerimenin manyaklaşmasıyla olmuyor yani.. mezarlık sahnesi iğrençti daha iç açıcı sahnelere ihtiyaç var ülkenin derdi fazlasıyla var.

  2. sinan hazan bence abisyle saçma olur.. ve artık bitsin çünki konu gittikce saçmalamaya başladı kerimenin manyaklaşmasıyla olmuyor yani.. mezarlık sahnesi iğrençti daha iç açıcı sahnelere ihtiyaç var ülkenin derdi fazlasıyla var.

  3. Bana gore Hazan ve Yagiz in karakterleri birbirine daha uygun Hazan i diziden cikarirlarsa reytingler duser soylemedi demeyin beni hafife almayin simdiye kadar hangi dizi hakkinda yorum yaptiysam yanilmadim basarilar…

  4. Yeni sezonu merakla bekliyoruz ayrıca hazan ve yağız çiftini destekliyorum yağız sevdiğine sadık insan

  5. Yagiz Hazan sadece aşk hemde tutkulu bir aşk anlayin artik lutfen bu misal yagiz ve hazanin misala anlayin artik lutfen yaghaz ??????

  6. yalvaririm lutfen sinan hazan olsun ya ben inanilmaz seviyorum lutfen yagizda yakisikli ama sinan dahada

Comments are closed.