Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda Kim? Gerçek Adı, Kısaca Hayatı


Güncelleme: 14 Ocak 2018 : 13:38
1

Cumartesi akşamları ekrana gelen ve geniş izleyici kitlesine sahip Fazilet Hanım Ve Kızları yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken kadrosuna kattığı yeni isimlerle başarısını taçlandırıyor. Fazilet Hanım Ve Kızları dizisine yeni bölümüyle birlikte dahil olan karakter dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda kim, Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi Sevda’nın gerçek adı, yaşı ve kariyeri hakkında pek çok sorunun yanıtı haberimizin devamında.


Fazilet Hanım Ve Kızları Yasemin’in Kızı Kim? Kızın Sırrı Ne?


Fazilet Hanım Ve Kızları’nda sular bir türlü durulmak bilmiyor. Ece, Yasemin’in iftirası  yüzünden girdiği hapisten suçsuz olduğu anlaşılınca çıkmıştır. Konakta her şey yavaş yavaş yoluna girerken Fazilet Hanım, Yasemin’i yıllardır herkesten sakladığı kızıyla sınayacaktır. Sinan ve Hazan cephesinde olaylar çığırından çıkmış ve Sinan’ın olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi geri dönmüştür. Diğer taraftan Kerime konusunda iyice köşeye sıkışan Hazan hem Yağız’ı hem Kerime’yi karşısına almıştır. Fazilet Hanım Ve Kızlar 13 ocak cumartesi heyecan dolu bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaracak.

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Alp Nevruz, Çağlar Ertuğrul ve Tolga Güleç gibi isimleri kadrosunda bulunduran diziye geçtiğimiz hafta Yasemin’in kızı rolüyle Nil, Fazilet Hanım’ın ajanı rolüyle Ahmet ve Sinan’ın eski sevgilisi rolüyle Tuba Melis Türk dahil olmuştu. Kadrosunu genişletmeye devam eden diziye son olarak Sevda karakteriyle İzim Turan dahil oldu. İşte Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda kimidir sorunun yanıtı…

[kirmizitext]Fazilet Hanım Ve Kızları Yasemin’in Kızı Kim? Kızın Sırrı Ne?[/kirmizitext]

Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda Kim? İzim Turan

Fazilet Hanım Ve Kızları  Sevda karakterine hayat veren genç oyuncu 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesinde başlayan eğitimini Yaşar Üniversitesinde tamamlamıştır. Mimarlık bölümünden mezun olduğunu tahmin ettiğimiz İzim Turan’ın kendi ismini taşıyan bir mimarlık bürosu bulunmaktadır. Kendini geliştirmeyi yeni şeyler öğrenmeyi seven oyuncu ileri düzeyde İngilizce ve başlangıç seviyesinde İspanyolca, Almanca dillerini konuşmaktadır.

Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda karakterini nasıl buldunuz? Fazilet Hanım Ve Kızları Sevda karakteri dizinin gidişatını nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

Comments are closed.