Feda (Secret Love) Oyuncu Kadrosu? Kim Kimdir?


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 17:02
5

Kanal 7 ekranlarında gösterilecek olan ve Kore dizisi olarak bir ilke imza atan, orijinal ismi ile Secret Love, Feda dizisinin oyuncuları için derlediğimiz yazımız sizlerle. Hint dizilerinden sonra Kore dizilerine de el atan Kanal 7 bundan adını Kore dizileriylede duyuracak. Mistik Kore dizileri ile ekran başında kilitlenmeye hazır olun. Bayanlar, sakın ocakta yemek bırakmayın. İşte Feda (Secret Love) Oyuncu Kadrosu? Kim Kimdir?

[mavitext]FEDA DİZİSİ TÜM HABERLERİ İÇİN TIKLA[/mavitext]

Önce dizinin konusuna bir göz atalım. Ülkemizde Kanal D ekranlarında Meryem ismi ile gösterilen dizide, A Do-Hoon savcıdır ve yağmurlu bir akşamda arabası ile bir kadına çarpar. Kaza anında sevgilisi yanındadır ve şoka girmiştir. Savcı olduğunu için hem hayatı hem de kariyeri çok büyük zarar göreceğinden sevgilisi Yoo Jung’ı kazayı üstlenmesi için ikna eder. Ölen kız Min Hyuk’un sevgilisidir ve hamiledir. Sevgilisinin intikamını almak için yeminler eden Hyuk, Yoo Jung’ın peşini bırakmaz. Saplantılı intikam planları ilerde yerini güçlü bir aşka dönüştürür. Feda dizisi, sevgilisi için hayatını veda eden Yoo Jung, sevdiği kadını öldüren kadına aşık olan Min Hyuk ve yaptığı kazayı sevgilisine yükleyen ve başka bir kadınla evlenen An Do Hoon’un hikayesini anlatan etkileyici bir dizi. Şimdi de Kore dizisi Feda(Secret Love)’nın oyuncu kadrosuna yakından bakalım. Sevilen oyuncuların kariyeri ve hayatları hakkında kısa bilgiler öğrenelim.

Feda (Secret Love) Kang Yoo Jung(Hwang Jung-Eum) Kimdir?

Güzel oyuncu 25 cak 1985 Güney Kore doğumludur. 167 cm boyunda olan oyuncunun tam adı Hwang Jung-Eum’dur. Sugar isimli Kpop grubunun eski bir üyesidir. Grup 202-02’den 2006’ya kadar varlığını sürdürmüştür. Hwang Jung-Eum iş adamı Lee Young-Don ile 2016 yılında evlenmiştir. Oynadığı başlıca filmler şunlardır; My Sister, The Pig Lady, Death Bell 2: Bloody Camp, Wish ve The Relation of Fave, Mind and Love’dır. Aynı zamanda bir çok dizide de rol almıştır. Onlar ise Lucy Romance, She Was Pretty, Kill Me, Heal Me, Endless Love gibi birçok ünlü filmlerde rol almıştır. Hatta Seha Was Pretty dizisi ülkemizde Seviyor Sevmiyor ismi ile uyarlama dizi olarak ekranlarda gösterilmiştir.

Feda Jo Min Hyuk (Ji Sung) Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Feda (Secret Love) Ahn Do-Hoon(Bae Soo-Bin) Kimdir?

Feda (Secret Love) Min Hyuk(Ji Seong) Kimdir?

Feda (Secret Love)  Shin Se Yeon (Lee Da Hee) Kimdir?

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.