Fi Çi Pi Dizisi Oyuncuları Tanıtım Fragmanı Videosu Nezaman Başlıyor?


Güncelleme: 2 Ocak 2017 : 12:42
0

Fi Çi Pi Dizisi Oyuncuları Tanıtım Fragmanı Videosu Nezaman Başlıyor?

Puhu tv tarafından finanse edilen yapımlardan biri de Fi Çi Pi Dizisi. 2017 yılının ilk aylarında yayınlanması beklenen fragmanın ön bilgilerini ve dizi ile ilgili oyuncu kadrosunu kısaca sizlere tanıtacağız.. Fi Çi Pi Dizisi baş rollerinde kimler var hangi kanalda ne zaman başlayacak işte sizler için hazırlanmış içeriğimiz..

Fi Çi Pi Dizisi Oyuncuları Kimler: Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç gibi ünlü oyuncuların başrolleri paylaşacağı Fİ Çİ Pİ dizisinin her kısmı ayrı bir alem ve her bölüm sadece 60 dakikadan oluşacak.

Fi Çi Pi Dizisi Oyuncularından Serenay Sarıkaya  dizi hakkında ilk tüyoyu verdi bile: Yokk böyle kadroo diyerek Fi Çi Pi Dizisinin yakında fragman ve tanıtım videolarının dönmeye başlayacağını yazdı.

Azra Kohen’in en önemli eserlerinden olan Fi, Çi, Pi kitap üçlemesinin dizisi olacak olan yapım oldukça iddialı kadrosu ile her kesime ulaşmayı hedefliyor. Fi Çi Pi Dizisi nezaman başlayacak derseniz kesin olmamakla birlikte Şubat ayında dizinin ekrana geleceği konuşuluyor.  Fi Çi Pi dizisi 13 bölümden oluşacak ve dizinin her bölümü 60 dakika yayınlanacak.

İzleyicinin en çok merak ettiği konular ise Fi Çi Pi Dizisi özeti konusu nedir Fi Çi Pi kitapları neyi anlatıyor Fi Çi Pi Dizisi esin kaynağı nedir gibi detaylar. İşte o kitap üçlemesi ve kısaca bilgileri:  Serenay Sarıkaya (Duru); Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bu sıradışı dizide, genç bir balerin olan rolünde Duru karakterini canlandıracak. Mehmet Günsur (Can Manay) ve Ozan Güven diğer önemli karakterler..  Sizce bu dizi tutar mı izlenir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz..