Gel Konuşalım Esra Eron Kim? Yaşı Boyu Kilosu Sevgilisi


Güncelleme: 27 Temmuz 2018 : 23:58
0

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programı yorumcusu Seda Akgül’ün programdan ayrılması ile yeni bir Sunucunun gelmesi kaçınılmaz oldu. Gel Konuşalım programı yeni sunucusu çok göz önünde bulunmayan Esra Eron hakkında izleyiciler soru işaretlerini büründü. Gel Konuşalım Esra Eron kimdir daha önce hangi programlarda sunuculuk yaptı? Esra Erol’un sevgilisi var mı gibi soruların cevabini da haberimizde derledik.

Kanal D ile 4 kadın programı için el sıkışan Seda Akgül’ün yerine geçen Gel Konuşalım sunucusu Esra Eron 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir hem manken hem de oyuncu olan Esra Eron kariyerine sunucu olarak devam etmektedir. On parmağında on marifet olan Esra Eron lise eğitimini tamamladıktan sonra güzellik yarışmalarında dikkatleri üzerine çekmiştir.

Göz önünde olmayı çok sevmeyen Esra Eron Miss Turkey yarışmasını 3. Olarak tamamlamistir. Oyunculuk yapan yetenekli star, burada kendini çok mutlu hissetmediği için sunuculuk ve spikerlik eğitimi almış ve daha çok bu tür yapımlar üzerinde kendine yer aramıştır.

Esra Erol’un oynadığı diziler ise çok fazla değildir. 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde Feryal Tümen karakteri ile büyük bir başarı elde etmiştir. Elçin Sangu, Barış Arduç, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Kiralık Aşk dizisi tekrarları bile ilgi ile izlenirken burada Esra Eron yeteneklerini göstermiştir.

[kirmizitext]Gel Konuşalım Seda Akgül Neden Yok? Hangi Projeye Geçti? Yeni İşi Ne[/kirmizitext]

2008 yılında Murat Aşık yine nikah masasına oturan Esra Eron 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır. Çiftin bu evliliklerinden Alya isminde bir kızları bulunmaktadır. Tazminat bile istemediğini açıklayan Esra Eron; ‘kızımın velayeti bende anlaşmalı olarak ayrıldık tazminat ya da herhangi bir talebim olmadı bu sürücü uzatmak istemedik aile için yıpratıcı olurdu çünkü her şey para değil mahkemeye yan yana girdik iyi bir şekilde çıktık birbirimizi mahkeme sonrası teşekkür ettik’diyerek durumu açıkladı.

2018’in yaz sezonunda Gel Konuşalım programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıkacak olan Esra Eron hakkında merak ettiklerinizi yorum kısmından iletebilirsiniz.

[kirmizitext]Seda Akgül Gel Konuşalım’dan Neden Ayrıldı?[/kirmizitext]