Gel Konuşalım Seda Akgül Neden Yok? Hangi Projeye Geçti? Yeni İşi Ne


Güncelleme: 27 Temmuz 2018 : 22:58
0

TV8 ekranlarının magazin programı sunucusu Seda Akgül bu hafta beklenmedik bir şekilde programdan ayrıldığını dile getirdi. Gel Konuşalım hafta içi her gün Hakan Ural da birlikte izleyici karşısına çıkarken bundan sonra Seda Akgül yerine yeni bir sunucu izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler ise Seda Akgül yeni bölümlerinde Gel Konuşalım programında göremeyince neden yok diye merak etti. Gel konuşalım Seda Akgül neden yok neden çıktı programdan?

Seda Akgül ve Hakan Ural’ın hafta içi her gün birlikte sunuculuğunu üstlendiği gel konuşalım programı son yayın gününde Seda Akgül’ün izleyicilere veda etmesi ile günü kapattı. Seda Akgül uzun süredir gel konuşalım programında sunuculuk yaparken şimdi olmaması Seda Akgül severlerini derinden etkilese de Seda Akgül’ün yerine gelen sunucu Esra Eron bu açığı kapatacak gibi görünüyor. Seda Akgül Gel Konuşalım programında neden ayrıldığını merak edenler linke tıklayarak ayrıntılara ulaşabilir.

Seda Akgül yeni bir projeye imza attı. Kanal D‘de başlaması planlanan 4 Kadın programının 4 kadınından biri olarak izleyici karşısına geçecek. Hande Ataizi, Derya Tuna, Eylül Öztürk Özkan’ın içinde bulunduğu 4 kadın programının dördüncüsü ise Seda Akgül oldu.

Canlı yayında TV8 de Gel Konuşalım programında açıklama yaparak ayrılma kararını açıklayan Seda Akgül izleyicilere veda etti. Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Seda Akgül 4 kadın programının sunucularından biri oldu. Gel Konuşalım programı yorumcusu Seda Akgül, şimdi 13 Ağustos’ta ekranlara gelecek olan 4 Kadın programı yorumcusu olarak izleyiciyle buluşacak.

Seda Akgül hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.