Geleceğin Starı Kazanan Yarışmacılar Kim? Star TV nin Yeni İki Yüzü Kim Olacak


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 13:24
0

Star TV’nin ender programlarından biri Geleceğin Starı tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı birçok oyuncuyu yarışmada barındıran Geleceğin Starı sadece iki yarışmacı İçin ter döküyor. Büyük ödül ise yeni sezonda Star TV’de olmak. Uzun süredir devam eden Geleceğin Starı yarışması kazananI kim büyük ödülün sahibi kim yeni sezonda Star TV’de olacak yeni yüzler kimler merak edildi.

Nurgül Yeşilçay Hamdi Alkan Fırat Parlak jüri koltuğunda oturdu geleceğin starı Müjde Uzman sunumu ile ekranlara geldi. İlk bölümünden beri yetenekli oyuncuları ağırlayan geleceğin starı yarışması heyecanı zirvede tutmayı başardı. Haziran ayında başlayan geleceğin starı televizyon ekranlarına yepyeni yüzler kazandırmayı hedeflemiştir. Şimdi ise bu hedefine adım adım yaklaşmış oldu 13 hafta ardından ekranlara gelen geleceğin starı yarışması beklenmedik 2 yarışmacıyı kanala kazandırmış oldu peki bu yarışmacılar kimler?

Her hafta 2 yarışmacı elendi, yerlerine yeni farklı iki yarışmacı daha eklendi inanılmaz çekişmelerin yaşandığı her hafta elinden gelenin daha iyisini yapmak için uğraşan yarışmacılar ara ara tartışmalı anlar da yaşasa da sonunda ise iki yarışmacı yarışmanın galibi oldu. Sahnede sergiledikleri performans sonucunda seçilen iki kişi Star TV’nin yeni dizisinde ekran yüzü oldu peki bu isimler kimler Geleceğin Starı Yarışması kim kazandı?

Bu sorunun cevabı şimdilik sır gibi saklanıyor. Yetenekli başarılı bu iki yarışmacı kim olacak henüz belli değil. Sosyal medya hesaplarında çeşitli söylentiler olsa da yarışmacıların isimleri netlik kazanmadan bilgi vermenin doğru olmadığını düşünüyor ve yarışmacılar belli olduktan sonra buradan paylaşım yapmayı düşünüyoruz. Sizce hangi iki yarışmacı geleceğin starı yarışmasının kazananı olacak?