Geleceğin Starı Yarışmacıları Kim? Alp Aydın Burçin Nar Kim


Güncelleme: 21 Haziran 2018 : 18:41
0

Geleceğin starı yarışması Star TV ekranlarında başlamak için gün sayıyor. Yarışmada kazanan yarışmacı yeni sezonda Star TV de yeni bir yüz olarak ekranlara gelecek. Müjde uzmanın sunacağı programda her hafta 16 yarışmacı yarışacak. Belirlenen konseptleri uygun oyunculukları herkes göz önüne serecek. 13 hafta boyunca devam edecek yarışmanın sonunda ise iki kişi seçilecek. Her bölümde iki yarışmacı elenecek elenen yarışmacının yerine bir sonraki hafta 2 yeni oyuncu dahil olacak. Peki bu oyuncular kimler olacak Geleceğin starı yarışması oyuncuları kimler ayrıntılar haberimizde.

Geleceğin starı yarışmacısı Akdeniz Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünde eğitimini almış güzel ve yetenekli oyuncu Burçin Nar’dir. Geleceğin starı Burçin kim sorusunu kısaca yanıtladım ayrıntılar geldikçe haberimize haberimize eklenecektir.

Geleceğin starı yarışmacılarından bir diğeri ise alp aydındır. Yakışıklı oyuncu Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde okumuştur Beste bereketin takımında yarışmaktadir. Yarışmacıya başarılar dileriz.

Geleceğin starı sunucusunu biraz tanıyalım. Müjde Uzman 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yetenekli oyuncuyu en son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakteri ile tanımıştık daha sonra Kiralık Aşk dizisinde yer aldi. Muhteşem Yüzyıl’da da kendini büyük kitlelere tanıtmayı Başaran Müjde Uzman Şimdi ise geleceğin starı yarışmacısı sunucusu olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Geleceğin starı yarışmasının amacı ise sektöre yeni yüzler kazandırmak. 7 yeni yetenekleri ortaya çıkararak Star TV’de yayınlanacak olan dizide rol alma fırsatı elde ettirmek. İnanılmaz çekişmelerin yaşanacağı yarışmada her hafta daha iyi olabilmek adına bütün performansını sergileyecek olan yarışmacıları şimdiden başarılar diliyor Star TV’de en yetenekli kimse onu görmek istiyoruz.