Gelinim Mutfakta 14 Eylül Cuma Haftanın Finali Kim Kazandı? Kim Elendi?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:03
0

Gelinim Mutfakta 14 Eylül Cuma günü haftanın finali ile bitti. Hafta boyunca aldıkları puanlarla en yüksek puanı toplamaya çalışan gelin adayları, cuma günü büyük puanlama da kozlarını paylaştılar. 14 Eylül cuma Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Hangi gelin altınların sahibi oldu.

Gonca, Esra, Ezgi ve Burcu arasındaki rekabet bu hafta son bulacak ve birisi Gelinim Mutfakta’ya veda edecek.  Ezgi ise haftanın en çok konuşulan isimlerinden. Kaynanası Reyhan hanım ile anlaştığı ve yemeklere işaret koyduğu söylentileri ayyuka çıktı.

Artık Ezgi için “alacağını aldı, yeter elensin” deniliyor. Ezgi ile ilgili yapılan bir yorumu sizlerle paylaşıyoruz…”Ya ezgi çok kızartıyo tüyo veriyor diye iddia ediyorsunuz madem bunu biliyorsunuz sizde kızarmışa niye puan veriyorsunuz kaynanalar hem beğenip beş veriyorsunuz hemde çok kızartıyo diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz reyhan hanımı çok seviyoruz”

Gelinim Mutfakta 14 Eylül Cuma Kim Kazandı?

Ezgi, Burcu, Gonca ve Esra’nın nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. İlginç bir bilgi paylaşalım. Yeni kaynana Bilge hanım İlk Buluşma isimli yarışmanın 20. Bölümünde rol almıştır. Buda Gelinim Mutfakta yarışmasının ne kadar ciddi bir yarışma olduğuna bir nevi işarettir. Yorumu siz değerli takipçilerimize bırakıyorum. Bu hafta altınları kim alır? Ezgi alır gibi. Ancak Ezgi bir daha ki hafta elenir gibime geliyor.