Gelinim Mutfakta 14 Haziran Kim Kazandı? Günün Kazananı Kim Oldu?


Güncelleme: 14 Haziran 2018 : 09:36
0

Gelinim Mutfakta tartışmalar, eleştiriler, kıskançlıklarla Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden farklı yarışmacı adayları ve kaynanalar ile her hafta tnasiyonu yüksek bir yarışma ekranlara geliyor. Sezon finaline doğru 14 Haziran 2018 Perşembe günü hangi yarışmacı günün galibi oldu? Kim kazandı? İşte günlük sonuç ve analizlerimiz sizlerle.

Tatile girmeden ki son hafta olan 11-15 Haziran haftasında yeni yarışmacı Bilge ve Münevver hanım ile evlerimize konuk olan Gelinim Mutfakta muhteşem bölümlerle son haftaya girdi. Yarışma bu haftadan sonra sezon tatiline girecek. Peki geçtiğimiz gün yarışmada neler yaşandı kim kaç puan aldı kısaca bakalım.

Özellikle şunu söylemekte yarar var. Belki de Gelinim Mutfakta’nın en hararetli yarışması oldu. Başak ve Hatice arasındaki gerilim dolu dakikalar ekran başındakileri oldukça gerdi. Bu konu ile ilgili de çok fazla eleştiri aldı sosyal medyadan. Peki neler yaşanmıştı?

Başak, yemekler yapılırken HAtice’nin mutfağına gitti. Orda Hatice ve yaptığı yemeklerle ilgili yorum yapmaya devam etti. Aynı zamanda Hative’nin kaynanası Hüsniye Hanım’la da ilgili eleştiriler yaptı. Hatice ise Başak’ı yüksek bir sesle kovmuştu. Tabi Başak’ın tartıştığı tek isim Haticew değildi.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Bilge Kimdir? Yaşı, İşi, İnstagramı için tıklayınız[/kirmizitext]

Başak, yeni gelin Özlemi’de çok kızdırdı. Özlem, Başak’ı uyarmış ve bir daha mutfağına gelmemesi için tepki vermişti.  Ancak Başak yine Özlem’in mutfağına gitti ve ona yine eleştiri oklarını yöneltti.