Gelinim Mutfakta 20 Haziran Çarşamba Kazanan İsim Kim? En Yüksek Puan!


Güncelleme: 20 Haziran 2018 : 16:49
1

Gelinim Mutfakta yemek programı tüm hızıyla devam ediyor. Dün, 19 Haziran Salı günki programda Özlem günün birincisi olurken Başak ise en düşük puanla sonuncu oldu. Peki 20 haziran kim kazandı? Günün en yüksek ve düşük puanları kime ait?

İsterseniz kısaca dünki programdan bahsedelim. 19 haziran salı günü gelinler ve kaynanalar açısından yine gergin bir gündü. Özellikle yeni gelin Elif söylemleri ile herkesin dikkati çekmeyi başardı. Ancak hem kaynanası için hem de kayınpederi için söyledikleri hiçte hoş larşılanmadı.

Elif kayınpederi için “eğer araba almazsa çocuğunu zor görür” demesi sosyal medyada çok tepki aldı. Sözünü tartamayan gelinler için izleyiciler hiçte iyi şeyler söylemedi. Artık programın amacından çıkıp tamamen reyting amacıyla ekranlara geldiğini söyleyenlerde az değil.

Tabi kanal ve yapım şirketi bu söylenenleri dikkate alır mı bilinmez. Ancak bizlerde izleyici ile aynı fikirdeyiz. Bazı hal ve tavırların tamamen reyting amacıyla yapıldığı çok aşikar. Normal bir gelin veya kaynana o şekilde konuşmaz. Konuşuyorsa ya akli dengesi yerinde değildir yada belli bir amacı vardır. Burada da amaç kanal veya yapım şirketinin direktifleri doğrultusunda programı daha izlenir ve merak edilir hale getirmek. Sizler bu konuda ne düşnüyorsunuz, sizce programda olanlar normal mi?

[mavitext]19 Haziran Gelinim Mutfakta Kim Kazandı? En Yüksek ve En Düşük Puanlar Kimin? için tıklayınız[/mavitext]

Bugünki programda da Özlem’in Elif’e “mercimek kadar bir şeysin zaten gelmişsin konuşuyorsun burada” demesi hiç hoş olmadı. Yarışmadan öte saygı sınırlarını aşan bir yöne doğru ilerliyor yarışma. Tamamen reyting temelli bir program olmuş.

Gelinim Mutfakta 20 haziran çarşamba kazananı, en yüksek ve düşük puan alanı en kısa zamanda sizlerle paylaşıcaz. Takipte kalın.  Güncelleme; Bugün Hatice 18, Özlem ve Elif 11 puan aldılar. Dolayısı ile Hatice günün birincisi olurken 9 puan alan Başak günün sonuncusu oldu.

Comments are closed.