Gelinim Mutfakta 2018 2019 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 14 Haziran 2018 : 13:08
0

Kanal D ekranlarında gösterilen yemek programı Gelinim Mutfakta, sezona geç başlamasına rağmen kısa sürede oldukça sevildi. Hem reytinglerde hem de sosyal medyada kalitesinin sonuçlarını aldı ve almaya devam ediyor. Ancak her program gibi Gelinim Mutfakta’nın da sezon tatili geldi çattı. Peki Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak, ne zaman bitecek ve yeni sezon ne zaman başlayacak?

Fatih Ürek’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta’da gelinler hünerlerini gösterirken kaynanalar ise yemekleri tadıp kimin olduklarını bilmeden puan veriyorlar. Gelinlerine 5 puan vermekte var 1 puan vermekte var. Gerçekten heyecanlı bölümlerle ekranlara gelen yarışma kısa sürede fan kitlesini arttırdı. Bir çok eleştirmenden de olumlu tepkiler aldı.

4 gelin ve 4 kaynana her hafta yarışmada hünerlerini sergiliyorlar. Yarışmaya her hafta bir isim veda ederken diğer hafta ise yeni bir yarışmacı programa katılıyor. Her hafta altınları kollarına takan yarışmacılar bir daha ki hafta için yeni rakipleri ile yarışa devam ediyor. Yarışma sezon sonuna geldiği için ara verecek. Ne zamana sezon tatiline girecek?

[mavitext]Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Nasıl Başvururum? için tıklayınız[/mavitext]

Gelinim Mutfakta 15 Haziran Cuma günü sezonun son bölümü ile sezon tatiline girecek. Program yaklaşık 2 ay tatil arası verdikten sonra Eylül ayı içerisinde yeni sezon için star verecek. Gelinim Mutfakta ile ilgili son gelişmeleri, haberleri BURADAN takip edebilirsiniz.