Gelinim Mutfakta Elif Yüksel ve Kaynanası HülyaYüksel Kimdir? Nereliler?


Güncelleme: 19 Haziran 2018 : 10:37
1

Gelinim Mutfakta yeni haftaya start verdi. Yeni yarışmacılarda dahil oldular. Yen, yarışmacı Elif ve annesi Hülya Hanım daha ilk haftadan stüdyoyu etkisi altına aldı. Özellikle Hülya Hanım’ın diğer kaynanalara yönelik analizleri oldukça sertti. Peki Gelinim Mutfakta’nın 18 haziran yarışmacıları kimlerdir? Elif ve Kaynanası Hülya kim?

Yemek programı Gelinim Mutfakta hem gelin adaylarını yarıştırırken hem de aralarındaki çekişmeleri de ekranlara getiriyor. Sadece çekişmeleri değil aynı zamanda kaynanalar arasındaki tatlı rekabet ve diyaloglarda programa damga vurmakta. Tabi işin dozu yeni yarışmacılar geldikçe daha alevleniyor.

Haftanın yani yarışmacısı Elif ve Hülya hanımda 18 haziran da programa dahil oldular. Programa dahil olduktan sonra özellikle Elif’in kaynanası hülya hanım diğer kaynanaların gelinlerinden korktuklarını ima etti. Özlem be Başak’ın kaynanalarını korkuttuklarını söyleyen Hülya hanım kaynanalara yüklendi.

Diğer kaynanalar ise hülya hanım’a daha yeni olduğunu ilerleyen haftalarda gelen tepkiler doğrultusunda onunda gelinine karşı hal ve tavırlarını değiştireceğini söylediler. Bu korkudan değil sadece gelen tepkilerden dolayı seslerini çıkartmadıklarını söylediler.

Gelinim Mutfakta Elif Yüksel(Giresun) ve Hülya Yüksel(Kars) Kimdir?

İstanbul’da oturuyorlar. Elif aslen Giresunlu ve 14 aylık bir kızı var. Hem gelin hem de kaynana yarışmayı uzu zamandır izliyorlar. Elif güzel yemekler yaptığını söylemekte. Gelin ve kaynananın birbirlerine benzemesi Fatih Ürek’in de dikkatini çekti. Buna karşılık Hülya Hanım, gelin kaynananın torağına çekermiş diyerek hazır cevap bir kişilik olduğunu belli etti.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta 18 Haziran Pazartesi Kazananı Kim Oldu? Kaç Puan Aldılar? için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.