Gelinim Mutfakta Gonca Kimdir? 10 Eylül Pazartesi Yeni Yarışmacı


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:03
0

[kirmizitext]Gelinim Mutfak[/kirmizitext] yarışmasında 7 Eylül cuma günü elenen Ayşegül’ün ardından sevilen program yeni yarışmacı ve kaynanası işe yeni haftaya merhaba diyor. Yeni gelin Gonca kimdir? Kaynanası kim? Yaşı, işi, nereli? Tüm detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 10 Eylül pazartesi günü yeni yarışmacılar işe haftaya başladı. Yeni gelin adayı Gonca oldu. Gonca ve kaynanası Bilge yarışmanın yeni bölümlerinde Burcu ve Ezgi’ye rakip olarak sahne alacak.

Geçtiğimiz hafta elenen Ayşegül’den sonra yeni haftaya Gonca ve kayınvalidesi Bilge damga vuracak gibi. Gonca, Bilge hanımın eşinin ilk hanımından olan çocuğuymuş. Kaynana Bilge hanım, duruşu ve konuşması ile diğer kaynanalara kök söktürecek gibi.

Reyhan hanımla yeni kaynana Bilge hanım arasındaki kılıbık polemiği de pazartesi günki bölüme damga vuracak gibi. Yeni gelin Gonca ile Bilge hanım arasında ilginç bir bilgi var. Bu bilgi Cuma günki bölümün sonunda ekranlara gelen fragmanda söylendi. ancak büyük ihtimal söylenmemesi gereken bir bilgiki kanal d’nin resmi sitesindeki fragmanda bu bölüm çıkartılmış.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Ezgi Kaynanasına Gerçekten Tüyo Verdi mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Bilge Hanım fragmanda “Gonca’nın bende ayrı bir özelliği var” diyor. Bu özellik şuymuş; Gonca, Bilge Hanım’ın kocasının ilk eşinden olan çocuğuymuş. Ayrıntılar ve merak edilenler en kısa zamanda sitemizde olacak. Takipte kalın.

Her gelen yarışmacı, önce Ezgi’yi göndermekle yarışmada kalıcı hale gelmeye çalışıyor. Gonca’da büyük ihtimal yarışmanın favori isimi Ezgi’ye takılacak ve onunla hem sözlü hem de performans açısından büyük bir rekabetin içerisine girecek.

Doğma, büyüme İstanbullu olan Gonca, aslen Konyalıdır. 1,5 aylık nişanlı olan Gonca, nişanlısını 2 aydır tanımaktadır. Kayınvalidesi Bilge ise aslen Gazianteplidir. Ayrıca Gonca’nın nişanlısının üvey annesidir. Yani Bilge Hanım Gonca’nın nişanlısının üvey annesi olup eşinin ilk karısından oğludur. Aralarındaki bu ilginç bağ bakalım yarışmaya nasıl yansıyacak.