Gelinim Mutfakta Hatice Yarışamaya Geri Dönecek mi?


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 23:53
2

Geçtiğimiz Pazartesi günü(2 Temmuz) kendi isteği ile yarışmadan ayrılma kararı alan Hatice şok etkisi yapmış ve takipçilerini üzmüştü. Hatice’nin ayrılmasından sonra uzun süreli ekranlarda olan yarışmacının yeniden yarışmaya döneceği dedikodusu yayılmış ve sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan olmuştur. Hatice yarışmaya geri dönecek mi?

Yaşanan bu olay sonrası çok ilginç yorumlar yapılmaya başlandı. Cansu’nun zaten doğum için ayrılacağını söyleyenler Hatice’nin ise tatil iznine ayrıldığını, tatilini yaptıktan sonra yeniden yarışmaya dahil edileceğini söyleyenler de az değil. Aslında bu ihtimal daha mantıklı geliyor. Neden mi?

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Hatice Neden Çıktı? Neden Ayrıldı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Hatice, sevilsin yada sevilmesin oldukça fanı olan bir karakter. Karakter diyorum çünkü yarışma programları da aynı diziler gibi “oyunculuğu iyi olan, ekran yüzü olabilecek” simalardan seçilir. Her yarışma tamamen oyuncu üzerine kuruludur. Tüm yarışmacılar, konuşmalar, çıkacak tartışmalar çok önceden ayarlanır. Yapım şirketleri bu projeler için oldukça fazla para harcamaktadır. Reytinglerde yüksek başarı istendiği için hiçbir şey şansa bırakılmaz. Hatice’ye gelirsek.

Hatice yarışmanın başından beri güzelliği, konuşması, kavgaları ve tartışmaları ile sevilmiş yada sevilmemiş, sonuçta oldukça fazla fan kitlesine sahip olmuştur. Bu kadar takipçisi olan bir yarışmacının kolay kolay elenmeyeceğini söylemeye gerek yok. Ki bunu önceki haftalarda yaşadık ve düşük puan alan Hatice tam elenecekken o hafta eleme yapılmadı. Bu da bize şunu gösterdiki Hatice kolay kolay elenmeyecekti. Ancak Hatice’nin korunduğuna yönelik eleştirilerde artarak devam ediyordu. Peki ne yapılacaktı?

Hatice’de yorulmuş ve performansı giderek düşüyordu. Hatice elense tekrar yarışmaya dönmesi imkansızdır. Peki ne yapılacaktı. Hatice kendi kararı ile yarışmadan ayrılacak, bu sayede hem eleştiriler bir nebze olsun susturulmuş olacak hem de Hatice yarışmanın yorgunluğunu atacaktı. Daha sonrada ilerleyen bölümlerde (büyük ihtimal yeni sezonda) Hatice yeniden yarışmaya dahil olacaktır. Sizce de haksızmıyız? Hatice’nin kendi kararı ile yarışmadan ayrılması sizce normal mi?

2 YORUMLAR

  1. evet haksız değilsiniz ama cevap vermemeside normalmi sizce o geri gelsin lütfen fatih yürekte bir açıklama yapsın hatice geri dönsün lütfen

Comments are closed.