Gelinim Mutfakta Özlem ve Ezgi Neden Tartıştı? Kim Haklı


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:04
0

Gelinim Mutfakta her gün ayrı bir tartışma ile izleyici karşısına çıkarken bugün de Ezgi ve Özlem arasında çıkan tartışma güne damgasını vurdu. Gelinim mutfakta Özlem ve Ezgi neden tartıştı aralarında Ne oldu kim haklıydı?

Haftanın yarısına gelmişken puanlamalar her biri birbirine yakın ilerlerken Kaynanalar Gelinlerini bulma adına yoğun çaba harcadı istediklerini elde edemediler. Özlem haftanın ortalarında şu anda 1. Gibi görünen Ezgi’nin puanına en yakın gelin adayı olunca aralarındaki tartışmada bundan kaynaklı biraz daha artıyor.

Reyhan kendi gelinine 1 puan verirken aynı gün Nurten de kendi gelini olan Özlem’e 1 puan vererek aslında durumu eşitlenmiş gibi görünse de Ezgi önceki günlerde aldığı puanlar bir adım önde.

Birinin yemeğini erken yapan Ezgi Özlemin yanına gidip onun masasına bakması ya da Özlem’in yemeğini erken yaptıktan sonra diğer masalara gidip onlara bakması tartışmanın ana konusu. Birisi ben yemek yaparken bakamazsın derken diğeri bakabileceğini savunur. Yarışmada düşük puan almış olmaları da sinir katsayılarını artmasına vesile olmuştur.