Geride Kalan Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler Kim Kimdir?


Güncelleme: 23 Mayıs 2018 : 11:45
0

2018 yeni sezonu iddialı geçeceğe benziyor. Bir dizinin hazırlıkları bitmeden diğerine başlayan yapımcılardan çiçeği burnunda bir dizi daha. Geride Kalan Dizisi için kollar sıvandı. Geride Kalan dizisi Oyuncuları kim? Geride Kalan dizisi oyuncu kadorosu ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. 

Pastel Film’in 2018 yılı için hazırlıklarına devam ettiği dizisi Geride Kalan dizisi Eylül ayından başlaması planlanıyor. Show tv nin ekranlara getireceği Geride Kalanlar dizisinin yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz oturuyor. Aysun Akyüz’ün daha önce elinin değdiği projeler ise şu şekilde; Cennetin Gözyaşları, Kalbimdeki Deniz, Asla Vazgeçmem.

Amine Gülşe, Ayşegül Günay, Tugat Mercan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisini yöneten Aysun Akyüz daha sonra Fox Tv ekranlarının seyirci kitlesi yüksek dizisi Kalbimdeki Deniz dizisinin yönetmeni oldu.

Cennet’in Göz Yaşları en son yönettiği proje olarak atv ekranlarında seyirci ile buluştu. Cennetin Gözyaşlarında kopmayan bağların varlığını gözler önüne serdi. Anne ve çocuğun, gerçek dostlukların hikayesi olarak 30 küsür bölümü geride bıraktı.

Şimdi ise 2018 in sonuna doğru el sıkıştığı Geride Kalanlar dizisi oyuncuları için seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Henüz netleşmeyen Geride Kalanlar Oyuncu Kadrosu için isimler kesinleşince haberimizden okuyabilirsiniz.