Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 16:09
0

Ekranların fenomen yarışma programı O Ses Türkiye farklı formatı ve birbirinden başarılı jüri üyeleriyle yayınlandığı döneme damga vurmayı başarıyor. Fakat programla ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi. Uzun zamandır O Ses Türkiye jüri koltuğunda yer alan programın renkli isimlerinden Gökhan Özoğuz yeni dönemde O Ses Türkiye’de yer almayacağını açıkladı. Peki Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den neden ayrıldı? Gökhan Özoğuz’un yerine kim gelecek?

Athena grubunun solisti ve O Ses Türkiye yarışmasının daimi jürisi Gökhan Özoğuz geçtiğimiz günlerde Etilerde bir mekan çıkışı görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte mekandan ayrılırken muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları ayaküstü yanıtladı. Gelecekle ilgili kariyer planlarını soran muhabirlere “Program yeni bitti… Yarışma yüzünden müzikten biraz uzak kaldım. O yüzden yeni program yapmayacağım, müziğe ağırlık vereceğim” ifadelerinde bulundu.

2014 yılında O Ses Türkiye yarışma programına jüri üyesi olarak dahil olan Gökhan, sempatik ve doğal tavırlarıyla kısa sürede her kesimden insanın ilgisini çekti. Kimi zaman yaptığı gaflarla kimi zaman yanlışlıkla döndüğü yarışmacılarla kimi zamanda Acun Ilıcalı ile yaptığı tatlı atışmalarla yarışmanın vazgeçilmezi olmayı başardı. Jüri üyesi olarak katıldığı 2014 yılında Hasan Doğru ile birinciliği elde etti. 2016 yılında yine onun takımında yer alan Emre Sertkaya başarılı performansıyla halk oylamasında en yüksek oyu alarak birinci oldu.

Son olarak 2017 yılında birbirinden başarılı yarışmacıların katıldığı O Ses Türkiye’de Lütfiye Özipek birinci olarak Gökhan’a bir kez daha şampiyonluğu yaşattı. O Ses Türkiye deyince akıllara ilk gelen isimler arasında yer alan Gökhan Özoğuz’un programdan ayrılması hayranlarını oldukça üzdü. Sosyal medya ve diğer platformlar üzerinden şimdiden tepkilerini dile getirmeye başladı. Akıllara O Ses Türkiye 2018 jüri üyeliğine Gökhan’ın yerine kim gelecek sorusu geldi. Konuyla ilgili en güncel bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Gökhan Özoğuz Kim

Athena grubunun farklı tarzı ve hareketleriyle dikkat çeken ismi Gökhan Özoğuz 1976 İstanbul doğumludur. İkiz kardeşi Hakan ile kurdukları Athena grubunun solistidir. 2004 yılında Eurovision isimli uluslararası şarkı yarışmasında 194 puan alarak ülkemize bugüne kadar en yüksek puanı kazandırmıştır. Müzikle henüz 14 yaşında tanışmış ve kariyerine tamamen bu alanda devam etmiştir. 2004 yılında Eurovision yarışmasında ülkemize 4.lük getirmiş ve geniş kitlelere adını duyurmuştur. Sayısız başarılı albümü olan Gökhan evli ve Ali, Leyla, Ayşe isminde üç çocuk sahibidir.

Sizler Gökhan’ın O Ses Türkiye’den ayrılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Gökhan’ın boşluğunu başka hangi ünlü isim doldurabilir? O Ses Türkiye 2018’de jüri koltuğunda kimleri görmek istersiniz?