Gökhan Özoğuzun Yeni Sezon Projesi Ne? O Ses Türkiye ye Geri Dönecek mi?


Güncelleme: 8 Ağustos 2018 : 12:23
1

TV8 ekranlarının sevilen programı reytinglerde üst sıralarda yer alan ve 7 yıldır bıkmadan usanmadan sevilerek izlenen O Ses Türkiye yarışması jüri üyesi Gökhan Özoğuz, yaptığı bir açıklama ile yarışmadan ayrıldığını ve yeni bir projeye el atacağını yazdı. İzleyicileri ise Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye’den ayrılması ile Yeni projesinin ne olduğunu merak etti. Gökhan Özoğuz 2019’da hangi projede yer alacak ya da O Ses Türkiye yarışmasına geri dönecek mi?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğine Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile veda etti ve şunları söyledi:’ beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok konuşabilmek için bu sene 5 yıl boyunca keyifle yaptım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine jüride ki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.’

Yapılan açıklama sonrası izleyicilerin ve Gökhan Özoğuzu tanıyanların ve sevenlerin aklına acaba Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den neden ayrıldı O Ses Türkiye’de 2019’da neden yer almayacak gibi sorular yer aldı. Bu soruları sizler için daha önce yanıtlamıştık.

Beyazıt Öztürk’ün transfer olması ile Athena Gökhan’ın O Ses Türkiye yarışmasından Ayrılık haberinin gelmesi akıllara acaba aralarında bir sorun mu var sorusunu da getirmedi değil. Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye 2019 kadrosuna katılmış olması ile Athena Gökhan O Ses Türkiye’den ayrıldı. Acun ise yapılan açıklamanın ardından elle tutulur bir açıklama yapmadı. Sadece bir yerde şu şekilde konuştu.

‘Yani ben onu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum Gökhan’la bu işleri her dakika görüşmüyoruz zaten. Zamanı geldiği zaman görüşüyoruz konuşuyoruz. Onun oradaki açıklaması televizyon yapmayacağım müziğe ağırlık vereceğim demiş.Bunun dışında biz Gökhan’la olsak da olmasak da her gun görüştüğüm bir insan. Yani bu televizyon projeleri ile ilgili Hadise, Murat kimseyle konuşmuyoruz ki. Yaz oluyor arkadaşlar ne yapıyoruz diyoruz sonra hep beraber karar veriyoruz. Şu anda verilmiş bir karar yok. Gökhan’ın açıklaması yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum‘ demesi üzerine akıllara acaba Acunla Gökhan arasında bir problem mi vardi? Gökhan bir şeye mi kızdı gibi sorular geliyor. Fakat Acun’un da yaptığı açıklama ile özellikle yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum demesi Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye’ye geri dönecek mi diye de düşündürdü.

[kirmizitext]Athena Gökhan O Ses Türkiye de Neden Yok Neden Ayrıldı[/kirmizitext]

Şuan için sosyal medyaya yansıyan sızan bir projesi yok. Belki gizli bir proje yürütüyor ve birden patlak verecektir bilemiyoruz. Sizce Gökhan O Ses Türkiye’ye geri dönecek mi 2019 O Ses Türkiye jüri üyeliğinde Gökhan Özoğuz olacak mı yoksa gerçekten yeni bir proje ile mi sevenleriyle buluşacak?

Comments are closed.