Gönder Gitsin Yarışması Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda Olacak


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 13:06
1

2017-2018 yılı yeni sezon yarışmalarına bir yenisi daha eklendi.Yarışma severler şimdiden heyecanlı.Televizyon ekranlarında dizi izlemekten sıkılmış izleyicilerin beklediği yarışma programı Gönder Gitsin adlı yarışma ne zaman başlıyor? Hangi kanalda olacak gibi merak uyandıran soruların cevabı sizler için haberimizde.

Çalışmaları devam eden yarışma programı Gönder Gitsin sunucusu ise en son Kertenkele dizisinde büyük kitleye kendini tanıtmış olan ünlü oyuncu Timur Acar olacak. Peki Gönder Gitsin Timur Acar Kimdir? 

Gönder Gitsin sunucusu Timur Acar 1979 da Almanya’da dünyaya gelmiştir, fakat çocuk yaşta Türkiye’ye geri dönmüşlerdir. Timur Acar Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünün bitirmiştir. Avrupa Yakası ile ekranlarda yerini almaya başlayan oyuncu bir çok dizi ve filmde rol almıştır.Yetenekli oyuncu şimdi ise Gönder Gitsin Programının sunumunu yapacaktır.

Yaz sezonuna yetişecek olan programın ne zaman başlayacağına dair net bir tarih verilmemiş olup bilgilerin kesinleşmesi ile sitemizden ayrıntıları takip edebilirsiniz. Fox tv ekranlarında sizlerle buluşacak olan Gönder Gitsin Timur Acar nasıl bir sunucu olacak? Gönder Gitsin reytinglerde tutunabilecek mi?

 Gönder Gitsin Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Gönder Gitsin Yarışma Formatı için Tıklayınız

Comments are closed.