Gönül Yarası Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Rolleri


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 09:28
2

Avşar Film’den ”Gönül Yarası” Dizisi Geliyor. Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği ”Gönül Yarası” dizisi etkileyici bir aşk ve intikam olayını konu alacak. Gönül Yarası Dizisi Oyuncu Kadrosu ile ilgili cast çalışmaları devam ediyor.

Çekimleri Antalya’da gerçekleşecek olan dizinin erkek başrol oyuncusu için Onur Tuna ile görüşmeler sürüyor. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise Sırbistan’dan transfer edilecek.

Fazilet Hanım ve Kızları, Kalbim Yangın Yeri, Not Defteri, Bugünün Saraylısı, Karagül, Herşeye Rağmen ve Lale Devri gibi bir çok başarılı dizinin yapımcısı olan Avşar Film  yeni projesi Gönül Yarası’nı 2017-2018 sezonu için hazırlıyor.


Gönül Yarası Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor? İşte Dizi Seti


Gönül Yarası ne zaman başlayacak? Gönül Yarası nerede çekiliyor? Gönül Yarası dizisi oyuncuları kim? Gönül Yarası hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Gönül Yarası Dizisi Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosu için titiz bir araştırma yapılıyor. Aldığımız bilgilere göre dizinin erkek başrolü için Onur Tunalı’ya teklif götürüldü. Genç oyuncu teklifi değerlendirme aşamasında. Fakat senaryoyu okuyan Tunalı’nın teklife sıcak baktığı söyleniyor. Bizim tahminimiz başarılı oyuncunun en kısa zamanda anlaşmayı imzalayacağı yönünde. Gönül Yarası Dizisi kadın başrol oyuncusu olarak ise Sırbistan’dan bir oyuncu ile görüşüldüğü iddia ediliyor.


Gönül Yarası Dizisi Sırbistan’lı Kadın Başrol Oyuncusu Kim?


Kanalı henüz belli olmayan dizinin çekimleri Kasım’da başlayacak. Dizi hakkında hikaye, oyuncuları ve dizi müziği gibi ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

 

 

Comments are closed.