Güldür Güldür Show İrem Sak Neden Yok? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 3 Temmuz 2018 : 14:17
0

Show Tv ekranlarında seyrici ile buluşan Güldür Güldür Show sezon tatiline girdi. Yeni sezona hazırlanan ekip tam kadro tatile ayrıldı. Ekip yeni sezonda yine show Tv ekranlarında olacak ancak bir eksikle. Güldür Güldür Show ekibinde bir ayrılık yaşandı. Ekibin önemli ismi İrem Sak yeni sezonda olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

İrem Sak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Toplam 165 bölüm 🙂 ne kadar yazsam çizsem asla duygularımı ve minnetimi özetleyemez. Demo çekiminden, bulunduğum son bölüme kadar.. her ana, her bölüme, her alkışa, her seyirciye sonsuz teşekkürler. (Kafa karışıklığı olmasın, ekip sezon finali yaptı. Proje devam. Ben olamayacağım aralarında )” dedi.

İrem Sak Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Sevilen güzel oyuncu İrem Sak programın yeni sezonunda olmayacağını sosyal medya hesabından söylemiş ve sevenlerini bir nebze olsun üzmüştü. İrem Sak’ın neden böyle bir karar aldığı merak edildi. Başarılı oyuncunun bazı dizi ve sinema projelerinden teklif aldığı ve kısa bir tatil arasından sonra bu yeni teklifleri değerlendireceğini yakın çevresine söylediği biliniyor.

İrem Sak Kimdir?

1986 Sivas doğumlu olan İrem Sak, 170 cm boyundadır. Çerkes kökenli olan güzel oyuncu ilk, orta ve liseyi Sivas’ta okumuş ve Üniversite için İstanbul’a gelmiştir. Amerikan Kültürü Ve Ebediyatı bölümü mezunu olan güzel oyuncu lise yıllarında merak saldığı tiyatroyu 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Sizinkiler adlı oyunla sürdürmüştür.

Aynı yıllarda bir çok reklam filminde rol alan İrem Sak kendisini kısa sürede geliştirerek ekranların aranan siması haline gelmiştir. Domino’s Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Yalan Dünya isimli dizide Tülay karakterini oynamıştır.