Gülizar Dizisi Final mi Yapacak? Tuttu mu? İzlendi mi?


Güncelleme: 21 Ocak 2018 : 10:34
3

Kanal D’nin yeni projesi Gülizar dizisi geçtiğimiz Cumartesi dünü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Peki dizi izlendi mi, tuttu mu, final yolu göründü mü? O3 Medya tarafından hazırlanan be Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Gülizar dizisi merak edilen bir projeydi. Kadrosunda Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel) gibi isimlerin yer aldığı dizi konusu ile  de oldukça ilgi çekici.

[kirmizitext]Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Dizi Gülizar ve Murat’ın imkansız aşk hikayesini ele alıyor. Gülizar kendisini şarkı söylemeye kendisini adamış bir kızdır. anne ve babasından ayrı yaşamakta ve babasının kim olduğunu bilmemektedir. Bir gün zengin ve üst çiftlikleri olan babası ölüm döşeğindeki babası Gülizar’ı görmek ve onu evine almak ister. İşte Gülizar için asıl hayat o anda başlar. Çünkü  geri dönse başı beladadır, ölüm döşeğindeki babasının evine girse orada da istenmemektedir. Gülizar ve Murat’ın da imkansız aşkı o anda başlayacaktır.

Müziklerini Çiğdem Erken’in yaptığı Gülizar dizisi 20 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Peki dizi izlendi mi? Tuttu mu? Şuan için bunu cevabını net olarak vermek imkansız. ancak az çok bir tahminde bulunabiliriz. Dizi ilk bölüm ile Totalde 12.sırada, AB’de 5.sırada ve son olarak ABC1 kategorisinde ise 4. sırada yer aldı.

3 YORUMLAR

Comments are closed.